A gyártó bemutatása:

  cég.jpg

A 2003-ban alapított Yantai Eddie Precision Machinery Ltd. a hong-kongi székhelyű Sino Group leányvállalataként jött létre hidraulikus bontókalapácsok, valamint eszköz és kanál gyorscserélő adapterek és egyéb munkaszerelékek gyártására.

- A cég 2005 óta rendelkezik ISO9001:2008 minőségirányítási rendszerel.

- Exportált termékei 2006 óta CE minősítettek.

- 2011-ben megkapta a "High - Tech Enterprise" minősítést.

- A gyárnak jelenleg 300 alkalmazottja van, üzemeinek alapterülete 42000 m2

- Termékeit 50 országban forgalmazzák világszerte.

 

Kérjük írjon nekünk, bármilyen kérése, kérdése merült fel
Érdeklődés jellege

Bemutatkozik az Eurotrade Gépkereskedelmi Divízió

Az Eurotrade Kft. a haszonjárművek piacán szerzett 25 éves kereskedelmi tapasztalatára és az építőipar valamint a kommunális szektor cégeivel kialakított kiváló üzleti kapcsolatra alapozva 2016-ban új üzletága indított.

A gépkereskedelmi divízió az Eurotrade-nél megszokott kiváló minőségű ügyfélkiszolgálással, szakértelemmel, gyors, pontos vevőközpontú hozzáállással várja eddigi és leendő vásárlóink érdeklődését.

Termékkörünkben már az induláskor megtalálhatók: homlokrakodók, teleszkópos és mini rakodógépek, valamint az igen kedvező ár-érték arányú SZM homlokrakodók és derékcsuklós-teleszkópos rakodók. Ezeken kívül egyéb földmunkagépek, buldózerek, törőgépek, pofástörő kanalak, mobil dobrosták, és adapterek. Hidraulikus bontókalapácsok, szorter kanalak, hegybontók

Kommunális szolgáltatóknak, önkormányzatoknak ajánljuk figyelmébe faaprítóinkat, újrahasznosításhoz lassú fordulatú shereddereinket, az úttisztítás és karbantartás gépeit, hótolókat, sószórókat, fűnyíró adaptereket.