MB-R 700 dobmaró, hegybontó adapter

Akár 6 tonnás kotrókra is alkalmas hatékony munkaeszköz.

Alapgép tömege 6 - 13 tonna
Saját tömeg 600 kg
Kimenő nyomaték 5000 Nm
Törési erő 19600 N

Az MB - R dobmarók, hegybontó adapterek egyedi direkt ikermotor meghajtása biztosítja a magas hatékonyságot, és a gazdaságosabb munkavégzést, mint amire egy hagyományos örlő-zúzó berendezés képes.

Ideális kialakítás bányászati, alagaútképzési, árokmarási bontási és kőfejtési munkákra.

A hordozó kotrógép védelmében az MB - R dobmarók AAA+ hidraulika rendszere biztosítja a kiemelkedő hűtési hatékonyságot limitált olajáram és nyomásérték mellett.

KÉRJEN AJÁNLATOT!

 

Kérjük írjon nekünk, bármilyen kérése, kérdése merült fel
Érdeklődés jellege

Bemutatkozik az Eurotrade Gépkereskedelmi Divízió

Az Eurotrade Kft. a haszonjárművek piacán szerzett 25 éves kereskedelmi tapasztalatára és az építőipar valamint a kommunális szektor cégeivel kialakított kiváló üzleti kapcsolatra alapozva 2016-ban új üzletága indított.

A gépkereskedelmi divízió az Eurotrade-nél megszokott kiváló minőségű ügyfélkiszolgálással, szakértelemmel, gyors, pontos vevőközpontú hozzáállással várja eddigi és leendő vásárlóink érdeklődését.

Termékkörünkben már az induláskor megtalálhatók: homlokrakodók, teleszkópos és mini rakodógépek, valamint az igen kedvező ár-érték arányú SZM homlokrakodók és derékcsuklós-teleszkópos rakodók. Ezeken kívül egyéb földmunkagépek, buldózerek, törőgépek, pofástörő kanalak, mobil dobrosták, és adapterek. Hidraulikus bontókalapácsok, szorter kanalak, hegybontók

Kommunális szolgáltatóknak, önkormányzatoknak ajánljuk figyelmébe faaprítóinkat, újrahasznosításhoz lassú fordulatú shereddereinket, az úttisztítás és karbantartás gépeit, hótolókat, sószórókat, fűnyíró adaptereket.