MB-C50 S2 pofástörő-kanál

Egy KIS mágia a munkához

MB-C50 S2 pofástörő-kanál akár 4 tonnás kotrógépre is!

Kotrógép ajánlott tömege min. 4 tonna
Saját tömeg 0,75 tonna
Térfogat 0,15 m3
Pofák nyithatósága 540 x 250 mm

Az MB-C50 S2 pofástörő-kanál városi építési területek, szűk munkahelyek ideális pofástörő adaptere, mely nagy és drága célgépek telepített törőgépek, vagy mobil pofástörők kiváltásával oldja meg az Ön problémáját!

Ideális munkaszerelék az Ön mini- vagy midikotrójához, legyen szó akár bontási, újrahasznosítási feladatokról, bontási törmelék, beton töréséről, vagy akár kisebb házak építési-bontási munkálatairól.

Kompakt kialakítású, sokoldalúan alkalmazható mind recycling törési feladatokra, inert hulladék feldolgozására akár rögtön a keletkezés helyén.

Kérjük írjon nekünk, bármilyen kérése, kérdése merült fel
Érdeklődés jellege

Bemutatkozik az Eurotrade Gépkereskedelmi Divízió

Az Eurotrade Kft. a haszonjárművek piacán szerzett 25 éves kereskedelmi tapasztalatára és az építőipar valamint a kommunális szektor cégeivel kialakított kiváló üzleti kapcsolatra alapozva 2016-ban új üzletága indított.

A gépkereskedelmi divízió az Eurotrade-nél megszokott kiváló minőségű ügyfélkiszolgálással, szakértelemmel, gyors, pontos vevőközpontú hozzáállással várja eddigi és leendő vásárlóink érdeklődését.

Termékkörünkben már az induláskor megtalálhatók: homlokrakodók, teleszkópos és mini rakodógépek, valamint az igen kedvező ár-érték arányú SZM homlokrakodók és derékcsuklós-teleszkópos rakodók. Ezeken kívül egyéb földmunkagépek, buldózerek, törőgépek, pofástörő kanalak, mobil dobrosták, és adapterek. Hidraulikus bontókalapácsok, szorter kanalak, hegybontók

Kommunális szolgáltatóknak, önkormányzatoknak ajánljuk figyelmébe faaprítóinkat, újrahasznosításhoz lassú fordulatú shereddereinket, az úttisztítás és karbantartás gépeit, hótolókat, sószórókat, fűnyíró adaptereket.