MB-R 800 dobmaró, hegybontó adapter

Erős és hatékony. Kifejezetten kemény anyagokhoz tervezve.

Alapgép tömege 10 - 22 tonna
Saját tömeg 1000 kg
Kimenő nyomaték 10000 Nm
Törési erő 33900 N

Az MB - R dobmarók, hegybontó adapterek egyedi direkt ikermotor meghajtása biztosítja a magas hatékonyságot, és a gazdaságosabb munkavégzést, mint amire egy hagyományos örlő-zúzó berendezés képes.

Az MB - R 800 dobmarót paraméterei alkalmassá teszik, hogy kis- közepes kotrógépeken alkalmazva képes legyen beton- vagy kőfejtésre, profilképzésre, és bontásra akár városi munkaterületeken is.

 

KÉRJEN AJÁNLATOT!

 

Kérjük írjon nekünk, bármilyen kérése, kérdése merült fel
Érdeklődés jellege

Bemutatkozik az Eurotrade Gépkereskedelmi Divízió

Az Eurotrade Kft. a haszonjárművek piacán szerzett 25 éves kereskedelmi tapasztalatára és az építőipar valamint a kommunális szektor cégeivel kialakított kiváló üzleti kapcsolatra alapozva 2016-ban új üzletága indított.

A gépkereskedelmi divízió az Eurotrade-nél megszokott kiváló minőségű ügyfélkiszolgálással, szakértelemmel, gyors, pontos vevőközpontú hozzáállással várja eddigi és leendő vásárlóink érdeklődését.

Termékkörünkben már az induláskor megtalálhatók: homlokrakodók, teleszkópos és mini rakodógépek, valamint az igen kedvező ár-érték arányú SZM homlokrakodók és derékcsuklós-teleszkópos rakodók. Ezeken kívül egyéb földmunkagépek, buldózerek, törőgépek, pofástörő kanalak, mobil dobrosták, és adapterek. Hidraulikus bontókalapácsok, szorter kanalak, hegybontók

Kommunális szolgáltatóknak, önkormányzatoknak ajánljuk figyelmébe faaprítóinkat, újrahasznosításhoz lassú fordulatú shereddereinket, az úttisztítás és karbantartás gépeit, hótolókat, sószórókat, fűnyíró adaptereket.