Pronar MPB 20.55 mobil dobrosta

Nagy teljesítményű de mozgékony dobrosta.

Rostadob átmérő/hossz 2000/5500 mm
Rostafelület 29,8 m2
Feladóbunker kapacitása 5 m3
Meghajtás Dízel-hidraulikus (68/72kW) vagy elektro-hidraulikus
Üzemi súly 16000 kg

Annak ellenére, hogy a Pronar 20.55-ös dobrostát már 5,5 méter hosszú rostadobbal szereli a gyártó, külső méretei és kialakítása miatt még közúton külön engedély nélkül vontatható, szinte bármilyen szokásos erőgéppel, vontatóval. Ha nagy teljesítményre van szükség "normál" méretekkel, akkor a Pronar 20.55 az Ön rostagépe.

Az "Easy-to-use" kezelőfelülettel könnyen vezérelhető a dobrosta minden funkciója.

Sokféle anyag rostálására alkalmas, legyen az kommunális hulladék, kavics, faapríték vagy nagy nedvességtartalmú komposzt.

 

A gyártási programban kapható a 20.55-ös dobrosta tandem tengelyes helyett önhordó lánctalpas kivitelben is. (A fenti műszaki adatok a közúton vontatható változatra vonatkoznak!)

 

Kérjük írjon nekünk, bármilyen kérése, kérdése merült fel
Érdeklődés jellege

Bemutatkozik az Eurotrade Gépkereskedelmi Divízió

Az Eurotrade Kft. a haszonjárművek piacán szerzett 25 éves kereskedelmi tapasztalatára és az építőipar valamint a kommunális szektor cégeivel kialakított kiváló üzleti kapcsolatra alapozva 2016-ban új üzletága indított.

A gépkereskedelmi divízió az Eurotrade-nél megszokott kiváló minőségű ügyfélkiszolgálással, szakértelemmel, gyors, pontos vevőközpontú hozzáállással várja eddigi és leendő vásárlóink érdeklődését.

Termékkörünkben már az induláskor megtalálhatók: homlokrakodók, teleszkópos és mini rakodógépek, valamint az igen kedvező ár-érték arányú SZM homlokrakodók és derékcsuklós-teleszkópos rakodók. Ezeken kívül egyéb földmunkagépek, buldózerek, törőgépek, pofástörő kanalak, mobil dobrosták, és adapterek. Hidraulikus bontókalapácsok, szorter kanalak, hegybontók

Kommunális szolgáltatóknak, önkormányzatoknak ajánljuk figyelmébe faaprítóinkat, újrahasznosításhoz lassú fordulatú shereddereinket, az úttisztítás és karbantartás gépeit, hótolókat, sószórókat, fűnyíró adaptereket.