Pronar MPB 18.47 mobil dobrosta

Külöböző frakciók hatékony elválasztása, precíziós munkavégzés.

Rostadob átmérő/hossz 1800/4700 mm
Rostafelület 22,1 m2
Feladóbunker kapacitása 5 m3
Meghajtás Dízel-hidraulikus (55kW) vagy elektro-hidraulikus
Üzemi súly 14000 kg

A Pronar MPB 18.47 dobrosta a tulajdonosok és a gépkezelők kedvence, mert:

Energiatkarékos és környezetbarát, alacsony üzemanyag fogyasztás és kenőanyag szükséglet jellemzi.

Az "Easy-to-use" kezelőfelülettel könnyen vezérelhető a dobrosta minden funkciója.

Sokféle anyag rostálására alkalmas, legyen az kommunális hulladék, kavics, faapríték vagy nagy nedvességtartalmú komposzt.

 

KÉRJEN AJÁNLATOT!

 

Kérjük írjon nekünk, bármilyen kérése, kérdése merült fel
Érdeklődés jellege

Bemutatkozik az Eurotrade Gépkereskedelmi Divízió

Az Eurotrade Kft. a haszonjárművek piacán szerzett 25 éves kereskedelmi tapasztalatára és az építőipar valamint a kommunális szektor cégeivel kialakított kiváló üzleti kapcsolatra alapozva 2016-ban új üzletága indított.

A gépkereskedelmi divízió az Eurotrade-nél megszokott kiváló minőségű ügyfélkiszolgálással, szakértelemmel, gyors, pontos vevőközpontú hozzáállással várja eddigi és leendő vásárlóink érdeklődését.

Termékkörünkben már az induláskor megtalálhatók: homlokrakodók, teleszkópos és mini rakodógépek, valamint az igen kedvező ár-érték arányú SZM homlokrakodók és derékcsuklós-teleszkópos rakodók. Ezeken kívül egyéb földmunkagépek, buldózerek, törőgépek, pofástörő kanalak, mobil dobrosták, és adapterek. Hidraulikus bontókalapácsok, szorter kanalak, hegybontók

Kommunális szolgáltatóknak, önkormányzatoknak ajánljuk figyelmébe faaprítóinkat, újrahasznosításhoz lassú fordulatú shereddereinket, az úttisztítás és karbantartás gépeit, hótolókat, sószórókat, fűnyíró adaptereket.