A Shantui gyár bemutatása

A Shantui Co.Ltd-t 1979-ben alapították, azzal a határozott céllal, hogy a japán Komatsu cég részére gyártson lánctalpas járószerkezeteket és a hozzá kapcsolódó komponenseket.

 • A Shantui 1980-ban, Komatsu licensz alapján állította elő első bulldózerét.
 • A Shantuidózer gyártó üzeme 1997 óta rendelkezik ISO9001-es minősítéssel.
 • Ugyanebben az évben a tőzsdére is bevezették a cég papírjait
 • A 2000-es évek elejéreKína legnagyobb dózer gyártójává nőtte ki magát.
 • A mai napig a Shantui gyáraiban készül a Komatsu munkagépek jelentős része.

Időközben a vállalat cégcsoporttá nőtte ki magát, a Shandong Heavy Industry Groupnak ma öt gyártó, valamint egy finanszírozó cég a tagja. Termékpalettájuk a munkagép motoroktól az autókon át egészen a dózerekig és egyéb földmunkagépekig terjed.

 

A vállalat 9 gyárában már több mint 6.000 főt foglalkoztatnak. A cégcsoport ipari parkjainak beépített alapterülete meghaladja a 600.000 négyzetmétert. Éves viszonylatban a számtalan egyéb termék előállítása mellett a cégcsoportnak 10.000 db dózerre van gyártási kapacitása.

 • 10 leányvállalat képviseleti iroda segíti a dózer eladásokat.
 • 50 – A Shantui egyike a világ 50 legnagyobb munkagép gyártójának.
 • 150 – Ennyi országba exportálják termékeiket világszerte
 • 500 - A Shantui egyike Kína TOP500 gyártó cégének.

  Kérjük írjon nekünk, bármilyen kérése, kérdése merült fel
  Érdeklődés jellege

  A SHANTUI gyár megbízta az Eurotrade Kft.-t a CE minősítéssel rendelkező dózerek / buldózerek forgalmazásával így örömmel ajánljuk ügyfeleink figyelmébe a magyar piacon verhetetlen ár-érték aránnyal rendelkező Shantui buldózereket.

   

  Kiváló minőségű, alacsony meghibásodási rátával működő dózerek, melyek fölösleges elektronikai egységek nélkül, kiforrott, a szaudi sivatagban (is) kipróbált jól bevált részegységekből készülnek.

  A gépkezelői kabin ROPS/FOPS minősített, minden esetben légkondícionálóval és rádióval felszerelt, alapáron.

  Magyarországon már több mint egy tucat Shantui buldózer dolgozik, a bányáktól az erdészetekig sokféle területen.

  A Shantui dózerek / bulldózerek választéka:

   

  A dózerek / buldózerek rendelhetők különböző lánctalp-szélességgel ezáltal kötött vagy laza talajra egyaránt megfelelnek, és ajánlhatók olyan munkaterületekre is ahol elvárás az alacsony talajnyomás érték.

   

  A Shantui buldózrekhez rendelhető opciók:

  • Sziklavédő burkolat a kabinhoz
  • Talajlazító (ripper) SD13 és SD16 modellekhez
  • Automata láncfeszítő és központi zsírzó egység.

Bemutatkozik az Eurotrade Gépkereskedelmi Divízió

Az Eurotrade Kft. a haszonjárművek piacán szerzett 25 éves kereskedelmi tapasztalatára és az építőipar valamint a kommunális szektor cégeivel kialakított kiváló üzleti kapcsolatra alapozva 2016-ban új üzletága indított.

A gépkereskedelmi divízió az Eurotrade-nél megszokott kiváló minőségű ügyfélkiszolgálással, szakértelemmel, gyors, pontos vevőközpontú hozzáállással várja eddigi és leendő vásárlóink érdeklődését.

Termékkörünkben már az induláskor megtalálhatók: homlokrakodók, teleszkópos és mini rakodógépek, valamint az igen kedvező ár-érték arányú SZM homlokrakodók és derékcsuklós-teleszkópos rakodók. Ezeken kívül egyéb földmunkagépek, buldózerek, törőgépek, pofástörő kanalak, mobil dobrosták, és adapterek. Hidraulikus bontókalapácsok, szorter kanalak, hegybontók

Kommunális szolgáltatóknak, önkormányzatoknak ajánljuk figyelmébe faaprítóinkat, újrahasznosításhoz lassú fordulatú shereddereinket, az úttisztítás és karbantartás gépeit, hótolókat, sószórókat, fűnyíró adaptereket.