SBM China - 20 év tapasztalat és siker a törés és az osztályozás területén

A SHANGHAI Shibang MACHINERY CO., LTD egy törő és osztályozógépeket, örlőmalmokat, száraz és vizes osztályozórendszereket gyártó high-tech vállalkozás, amely magában foglalja , a termelésen kívül, a K + F, az értékesítési és a szolgáltatási részlegeket is.

 

 banner-about.jpg

 

Az SBM székhelye Shanghai- nemzetközi pénzügyi központjához közel található. Itt épült fel a 2,3 millió négyzetméteres modern termelési bázis , profi K + F intézmény, és it dolgozik az a technológus csapat, amely  világszínvonalú céggé tett bennünket. Minden SBM termék az ISO9001: 2008 minőségbiztosítási rendszerben készül.

 

Kérjük írjon nekünk, bármilyen kérése, kérdése merült fel
Érdeklődés jellege

Bemutatkozik az Eurotrade Gépkereskedelmi Divízió

Az Eurotrade Kft. a haszonjárművek piacán szerzett 25 éves kereskedelmi tapasztalatára és az építőipar valamint a kommunális szektor cégeivel kialakított kiváló üzleti kapcsolatra alapozva 2016-ban új üzletága indított.

A gépkereskedelmi divízió az Eurotrade-nél megszokott kiváló minőségű ügyfélkiszolgálással, szakértelemmel, gyors, pontos vevőközpontú hozzáállással várja eddigi és leendő vásárlóink érdeklődését.

Termékkörünkben már az induláskor megtalálhatók: homlokrakodók, teleszkópos és mini rakodógépek, valamint az igen kedvező ár-érték arányú SZM homlokrakodók és derékcsuklós-teleszkópos rakodók. Ezeken kívül egyéb földmunkagépek, buldózerek, törőgépek, pofástörő kanalak, mobil dobrosták, és adapterek. Hidraulikus bontókalapácsok, szorter kanalak, hegybontók

Kommunális szolgáltatóknak, önkormányzatoknak ajánljuk figyelmébe faaprítóinkat, újrahasznosításhoz lassú fordulatú shereddereinket, az úttisztítás és karbantartás gépeit, hótolókat, sószórókat, fűnyíró adaptereket.