Faresin Compact teleszkópos rakodók

Faresin Compact szériás teleszkópos rakodógépek. Kis géptest, kompakt méretek.

Motor Deutz dízel, 74 kW (101 Le) vagy 90 kW (122 Le)
Üzemi súly (6.30C/7.30C/9.30C) 6550/6550/6950 kg
Emelési magasság (6.30C/7.30C/9.30C) 6/7/8,9 m
Maximális emelési súly 3000 kg
Rendelhető változatok Classic, Agritop, GLS, VPS

A Faresin gyár Compact szériás teleszkópos rakodógépei a kis géptestnek, kompakt méreteiknek köszönhetően kiemelten alkalmasak szűk, kis méretű munkaterületekre. A Faresin Compact rakodógépek egységesen 3 tonnás teherbírással, és háromféle emelési magasággal kerülnek forgalomba.

 

 

Kérjük írjon nekünk, bármilyen kérése, kérdése merült fel
Érdeklődés jellege

Bemutatkozik az Eurotrade Gépkereskedelmi Divízió

Az Eurotrade Kft. a haszonjárművek piacán szerzett 25 éves kereskedelmi tapasztalatára és az építőipar valamint a kommunális szektor cégeivel kialakított kiváló üzleti kapcsolatra alapozva 2016-ban új üzletága indított.

A gépkereskedelmi divízió az Eurotrade-nél megszokott kiváló minőségű ügyfélkiszolgálással, szakértelemmel, gyors, pontos vevőközpontú hozzáállással várja eddigi és leendő vásárlóink érdeklődését.

Termékkörünkben már az induláskor megtalálhatók: homlokrakodók, teleszkópos és mini rakodógépek, valamint az igen kedvező ár-érték arányú SZM homlokrakodók és derékcsuklós-teleszkópos rakodók. Ezeken kívül egyéb földmunkagépek, buldózerek, törőgépek, pofástörő kanalak, mobil dobrosták, és adapterek. Hidraulikus bontókalapácsok, szorter kanalak, hegybontók

Kommunális szolgáltatóknak, önkormányzatoknak ajánljuk figyelmébe faaprítóinkat, újrahasznosításhoz lassú fordulatú shereddereinket, az úttisztítás és karbantartás gépeit, hótolókat, sószórókat, fűnyíró adaptereket.