New Holland radiális emelésű rakodók

MADE IN USA! Csúszókormányos rakodók 2 méretben

New Holland L213 / L216
Motor teljesítmény kW(Le) 36,5 (50) / 44,7 (61)
Emelési magasság (mm) 2845
Emelési kapacitás (kg) 590 / 725
Billenési terhelés (kg) 1179 / 1455
Szélesség (mm) 1518
Magasság (mm) 1919
Üzemi súly (kg) 2300/2505

A NEW HOLLAND gyár L213-as és L216-os radial lift rendszerű (íves emlési karakterisztikájú) csúszókormányzású rakodógépei nagyszerűen helyt állnak  ha ásásról, földtolásról van szó. Termelékeny gépek ezek a rakodógépek, ha trágyakezelés, termőföld mozgatás - rakodás, talajszint beállítás, gyalulás a feladat, mert a felszakító erejük és a gém geometria ezekre a munkákra optimalizáltak.

 

Kérjük írjon nekünk, bármilyen kérése, kérdése merült fel
Érdeklődés jellege

Bemutatkozik az Eurotrade Gépkereskedelmi Divízió

Az Eurotrade Kft. a haszonjárművek piacán szerzett 25 éves kereskedelmi tapasztalatára és az építőipar valamint a kommunális szektor cégeivel kialakított kiváló üzleti kapcsolatra alapozva 2016-ban új üzletága indított.

A gépkereskedelmi divízió az Eurotrade-nél megszokott kiváló minőségű ügyfélkiszolgálással, szakértelemmel, gyors, pontos vevőközpontú hozzáállással várja eddigi és leendő vásárlóink érdeklődését.

Termékkörünkben már az induláskor megtalálhatók: homlokrakodók, teleszkópos és mini rakodógépek, valamint az igen kedvező ár-érték arányú SZM homlokrakodók és derékcsuklós-teleszkópos rakodók. Ezeken kívül egyéb földmunkagépek, buldózerek, törőgépek, pofástörő kanalak, mobil dobrosták, és adapterek. Hidraulikus bontókalapácsok, szorter kanalak, hegybontók

Kommunális szolgáltatóknak, önkormányzatoknak ajánljuk figyelmébe faaprítóinkat, újrahasznosításhoz lassú fordulatú shereddereinket, az úttisztítás és karbantartás gépeit, hótolókat, sószórókat, fűnyíró adaptereket.