SZM956 derékcsuklós homlokrakodó

Óriási teljesítmény, csöppnyi ár + ajándék extrák!

Üzemi súly 16200
Névleges terhelhetőség 5000 kg
Alapkanál térfogata 3,0 m3
Maximális ürítési magasság 3150 mm
Motor teljesítmény 162 kW (217 Le)

 

Amikor az ár-érték arány, meghaladja a várakozásokat!!!

Anglia, Franciaország, Svédország és Oroszország után már Magyarországon is kaphatók az SZM homlokrakodók!

Az SZM956 nagy, erős és fantasztikus ár-érték arányú rakodógép, melyet a kategóriában szokásos árnál lényegesen kedvezőbben megvehet. Lehet, hogy pályázatra és finanszírozásra sem lesz szükség hozzá!

Kérjük írjon nekünk, bármilyen kérése, kérdése merült fel
Érdeklődés jellege

Bemutatkozik az Eurotrade Gépkereskedelmi Divízió

Az Eurotrade Kft. a haszonjárművek piacán szerzett 25 éves kereskedelmi tapasztalatára és az építőipar valamint a kommunális szektor cégeivel kialakított kiváló üzleti kapcsolatra alapozva 2016-ban új üzletága indított.

A gépkereskedelmi divízió az Eurotrade-nél megszokott kiváló minőségű ügyfélkiszolgálással, szakértelemmel, gyors, pontos vevőközpontú hozzáállással várja eddigi és leendő vásárlóink érdeklődését.

Termékkörünkben már az induláskor megtalálhatók: homlokrakodók, teleszkópos és mini rakodógépek, valamint az igen kedvező ár-érték arányú SZM homlokrakodók és derékcsuklós-teleszkópos rakodók. Ezeken kívül egyéb földmunkagépek, buldózerek, törőgépek, pofástörő kanalak, mobil dobrosták, és adapterek. Hidraulikus bontókalapácsok, szorter kanalak, hegybontók

Kommunális szolgáltatóknak, önkormányzatoknak ajánljuk figyelmébe faaprítóinkat, újrahasznosításhoz lassú fordulatú shereddereinket, az úttisztítás és karbantartás gépeit, hótolókat, sószórókat, fűnyíró adaptereket.