A gyártó bemutatása:

A Pronar gyárat 1988-ban alapították Narew városában, Lengyelország észak-keleti régiójában.

 

A cég nevében a "pro" jelenti a product (termék) szót a "nar" pedig Narew települést.

 

A gyárnak napjainkban 2000 alkalmazottja van, aki 7 gyárban dolgoznak a napi 4000 db különféle termék előállításán, melyekhez napi 600 tonna acélt használnak fel.

 

Termékeik közül egyformán sikeresek a kiváló minőségű MPB sorozatú dobrosták, az MRW szériájú lassú fordulatú aprítók (shredderek) és a különféle kommunális gépek és kiegészítők, pl.: seprőgépek, hótolók, sószórók, fa- és bokormetszők, fűkaszák, stb.

 

Kérjük írjon nekünk, bármilyen kérése, kérdése merült fel
Érdeklődés jellege

Bemutatkozik az Eurotrade Gépkereskedelmi Divízió

Az Eurotrade Kft. a haszonjárművek piacán szerzett 25 éves kereskedelmi tapasztalatára és az építőipar valamint a kommunális szektor cégeivel kialakított kiváló üzleti kapcsolatra alapozva 2016-ban új üzletága indított.

A gépkereskedelmi divízió az Eurotrade-nél megszokott kiváló minőségű ügyfélkiszolgálással, szakértelemmel, gyors, pontos vevőközpontú hozzáállással várja eddigi és leendő vásárlóink érdeklődését.

Termékkörünkben már az induláskor megtalálhatók: homlokrakodók, teleszkópos és mini rakodógépek, valamint az igen kedvező ár-érték arányú SZM homlokrakodók és derékcsuklós-teleszkópos rakodók. Ezeken kívül egyéb földmunkagépek, buldózerek, törőgépek, pofástörő kanalak, mobil dobrosták, és adapterek. Hidraulikus bontókalapácsok, szorter kanalak, hegybontók

Kommunális szolgáltatóknak, önkormányzatoknak ajánljuk figyelmébe faaprítóinkat, újrahasznosításhoz lassú fordulatú shereddereinket, az úttisztítás és karbantartás gépeit, hótolókat, sószórókat, fűnyíró adaptereket.