Szériaváltás a kompakt faaprítóknál

 

DVR ELADVA.jpg

 Régi partnerünk a Csikós-Gép Kft. elvitte raktárról az utolsó darab Tiger Speed DRV faaprítót, mellyel a munkaterületükön felsarjadt fás szárú nyesedéket fogják aprítani.

 

 Nálunk viszont t120.jpgezzel "hivatalosan" is megkeződött az új SKARPER PRO faaprítógép-család forgalmazása. Várjuk az ajánlatkér ...

Kovaco seprőgép átadás

A Poultry 2000 Kft. részére átadtunk egy Kovaco 92 180 típusú seprőgépet amit a telephely és munkaterület tisztán tartására fognak használni. Az ipari seprőgépet egy derékcsuklós kompakt homlokrakodón használják, amellyel a összegyűjthetik a por, nagyszemcsés vagy darabos szennyeződéseket, hulladékot.

Hírlevél feliratkozás

MFB-Hitel

A New Holland legújabb E szériás kotrói között méret szerint megtalálhatók a 2 tonnánál kisebb mini- a 2,5 és 3,8 tonna közötti midi- és az 5,5 - 6 tonnás kompakt lánctalpas kotrógépek. A hét különböző méretű kotró többsége SR (short radius) design szerint készült, azaz ú.n. "zéró farsöpréses" kivitel. A járószerkezetek között egyaránt megtalálható a gumiheveder, a gumilánc, az acéllánc és a gumibetétes acéllánc is. Közel 20 féle gyári és utángyártott munkaszerelék és adapter rendelhető, pl. gyorscsatlakozók, bontókalapács, fúró, nyíró és vágó szerelékek is. A sokféle méretnek, design-nak és, járószerkezetnek köszönhetően a New Holland E szériás kotrógépei ideálisak tereprendezéshez, mezőgazdasági munkákhoz, kertészetbe, faiskolákba, különféle ültetvényekbe. A minikotrók alkalmazásai közé tartozik a sportpálya, az öntözés és a vízelvezetés kivitelezés és karbantartás. Kis munkaterületeken az egyik legsokoldalúbb munkaeszköz egy New Holland E szériás kis kotrógép.
Kérjük írjon nekünk, bármilyen kérése, kérdése merült fel
Érdeklődés jellege

Bemutatkozik az Eurotrade Gépkereskedelmi Divízió

Az Eurotrade Kft. a haszonjárművek piacán szerzett 25 éves kereskedelmi tapasztalatára és az építőipar valamint a kommunális szektor cégeivel kialakított kiváló üzleti kapcsolatra alapozva 2016-ban új üzletága indított.

A gépkereskedelmi divízió az Eurotrade-nél megszokott kiváló minőségű ügyfélkiszolgálással, szakértelemmel, gyors, pontos vevőközpontú hozzáállással várja eddigi és leendő vásárlóink érdeklődését.

Termékkörünkben már az induláskor megtalálhatók: homlokrakodók, teleszkópos és mini rakodógépek, valamint az igen kedvező ár-érték arányú SZM homlokrakodók és derékcsuklós-teleszkópos rakodók. Ezeken kívül egyéb földmunkagépek, buldózerek, törőgépek, pofástörő kanalak, mobil dobrosták, és adapterek. Hidraulikus bontókalapácsok, szorter kanalak, hegybontók

Kommunális szolgáltatóknak, önkormányzatoknak ajánljuk figyelmébe faaprítóinkat, újrahasznosításhoz lassú fordulatú shereddereinket, az úttisztítás és karbantartás gépeit, hótolókat, sószórókat, fűnyíró adaptereket.