A New Holland legújabb E szériás kotrói között méret szerint megtalálhatók a 2 tonnánál kisebb mini- a 2,5 és 3,8 tonna közötti midi- és az 5,5 - 6 tonnás kompakt lánctalpas kotrógépek. A hét különböző méretű kotró többsége SR (short radius) design szerint készült, azaz ú.n. "zéró farsöpréses" kivitel. A járószerkezetek között egyaránt megtalálható a gumiheveder, a gumilánc, az acéllánc és a gumibetétes acéllánc is. Közel 20 féle gyári és utángyártott munkaszerelék és adapter rendelhető, pl. gyorscsatlakozók, bontókalapács, fúró, nyíró és vágó szerelékek is. A sokféle méretnek, design-nak és, járószerkezetnek köszönhetően a New Holland E szériás kotrógépei ideálisak tereprendezéshez, mezőgazdasági munkákhoz, kertészetbe, faiskolákba, különféle ültetvényekbe. A minikotrók alkalmazásai közé tartozik a sportpálya, az öntözés és a vízelvezetés kivitelezés és karbantartás. Kis munkaterületeken az egyik legsokoldalúbb munkaeszköz egy New Holland E szériás kis kotrógép.
Kérjük írjon nekünk, bármilyen kérése, kérdése merült fel
Érdeklődés jellege

Bemutatkozik az Eurotrade Gépkereskedelmi Divízió

Az Eurotrade Kft. a haszonjárművek piacán szerzett 25 éves kereskedelmi tapasztalatára és az építőipar valamint a kommunális szektor cégeivel kialakított kiváló üzleti kapcsolatra alapozva 2016-ban új üzletága indított.

A gépkereskedelmi divízió az Eurotrade-nél megszokott kiváló minőségű ügyfélkiszolgálással, szakértelemmel, gyors, pontos vevőközpontú hozzáállással várja eddigi és leendő vásárlóink érdeklődését.

Termékkörünkben már az induláskor megtalálhatók: homlokrakodók, teleszkópos és mini rakodógépek, valamint az igen kedvező ár-érték arányú SZM homlokrakodók és derékcsuklós-teleszkópos rakodók. Ezeken kívül egyéb földmunkagépek, buldózerek, törőgépek, pofástörő kanalak, mobil dobrosták, és adapterek. Hidraulikus bontókalapácsok, szorter kanalak, hegybontók

Kommunális szolgáltatóknak, önkormányzatoknak ajánljuk figyelmébe faaprítóinkat, újrahasznosításhoz lassú fordulatú shereddereinket, az úttisztítás és karbantartás gépeit, hótolókat, sószórókat, fűnyíró adaptereket.