A New Holland gyár L300-as szériájú csúszókormányzású rakodói nagy teljesítményt garantálnak, kompakt csomagolásban. Az öt modellből álló csúszókormányos terméksor 590kg-tól 1360 kg-ig terjedő emelési kapacitású rakodókból áll, melyek emelési magassága 2850 mm-től akár 3300 mm-ig terjed.

Az L300 széria rakodógépei a legszűkebb helyeken is elvégzik a munkát, 2m-nél kisebb magasságuknak és 1,5 m körüli szélességüknek köszönhetően*. Egyedülálló panoráma-kilátás a vezetőfülkéből, valamint kiemelkedő manőverező képesség, miközben nincs kompromisszum a a vezetési komfort és a biztonság között.

(*Az egyes modellek pontos méreteit az árajánlat tartalmazza!)

New Holland L 313 csúszókerekes rakodó

MADE IN USA! Csúszókormányos rakodó kis munkaterületekre

New Holland L313
Motor teljesítmény kW(Le) 36,5 (50)
Emelési magasság (mm) 2845
Emelési kapacitás (kg) 590
Billenési terhelés (kg) 1180
Szélesség (mm) 1500
Magasság (mm) 1919
Üzemi súly (kg) 2300
  • Zárt kabin,
  • fűtés,
  • mechanikus vezérlés,
  • kanálszintező
  • gémstabilizátor
  • 152cm alacsony profilú kanál

A NEW HOLLAND gyár L313-as radial lift rendszerű (íves emlési karakterisztikájú) csúszókormányzású rakodógépe nagyszerűen helyt áll  ha ásásról, földtolásról van szó. Termelékeny gépek ezek a rakodógépek, ha trágyakezelés, termőföld mozgatás - rakodás, talajszint beállítás, gyalulás a feladat, mert a felszakító erejük és a gém geometria ezekre a munkákra optimalizáltak.

 

Kérjük írjon nekünk, bármilyen kérése, kérdése merült fel
Érdeklődés jellege

Bemutatkozik az Eurotrade Gépkereskedelmi Divízió

Az Eurotrade Kft. a haszonjárművek piacán szerzett 25 éves kereskedelmi tapasztalatára és az építőipar valamint a kommunális szektor cégeivel kialakított kiváló üzleti kapcsolatra alapozva 2016-ban új üzletága indított.

A gépkereskedelmi divízió az Eurotrade-nél megszokott kiváló minőségű ügyfélkiszolgálással, szakértelemmel, gyors, pontos vevőközpontú hozzáállással várja eddigi és leendő vásárlóink érdeklődését.

Termékkörünkben már az induláskor megtalálhatók: homlokrakodók, teleszkópos és mini rakodógépek, valamint az igen kedvező ár-érték arányú SZM homlokrakodók és derékcsuklós-teleszkópos rakodók. Ezeken kívül egyéb földmunkagépek, buldózerek, törőgépek, pofástörő kanalak, mobil dobrosták, és adapterek. Hidraulikus bontókalapácsok, szorter kanalak, hegybontók

Kommunális szolgáltatóknak, önkormányzatoknak ajánljuk figyelmébe faaprítóinkat, újrahasznosításhoz lassú fordulatú shereddereinket, az úttisztítás és karbantartás gépeit, hótolókat, sószórókat, fűnyíró adaptereket.