A New Holland gyár L300-as szériájú csúszókormányzású rakodói nagy teljesítményt garantálnak, kompakt csomagolásban. A hét gumikerekes és négy gumihevederes modellből álló csúszókormányos terméksor 590kg-tól 2045 kg-ig terjedő emelési kapacitású rakodókból áll, melyek emelési magassága 2850 mm-től akár 3345 mm-ig terjed.

Az L300 széria rakodógépei a legszűkebb helyeken is elvégzik a munkát, 2m-nél kisebb magasságuknak és 1,5 m körüli szélességüknek köszönhetően*. Egyedülálló panoráma-kilátás a vezetőfülkéből, valamint kiemelkedő manőverező képesség, miközben nincs kompromisszum a a vezetési komfort és a biztonság között.

(*Az egyes modellek pontos méreteit az árajánlat tartalmazza!)

New Holland L 321 csúszókormányos rakodó

Radial lift gémes csúszókerekes rakodó, 75 Le

New Holland L321
Motor teljesítmény kW(Le) 55 (75)
Emelési magasság (csapszeg, mm) 3125
Emelési kapacitás (kg) 955
Billenési terhelés (kg) 1910
Szélesség (mm) 1780
Magasság (mm) 2000
Üzemi súly (kg) 3160
  • Zárt kabin,
  • fűtés,
  • EHD joystick vezérlés,
  • kanálszintező
  • gémstabilizátor
  • tolatókamera színes monitorral
  • 182 cm rakodókanál
  • "High-flow" hidraulika
  • 12x16,5 kerekezés

A NEW HOLLAND gyár L321-es "radial lift" rendszerű (köríves emlési karakterisztikájú) csúszókormányzású rakodógépe meggyőző emelési kapacitást és billenési terhelést kínál gazdaságos üzemelteés mellett. Optimális rakodás New Holland gépekkel!

 

Kérjük írjon nekünk, bármilyen kérése, kérdése merült fel
Érdeklődés jellege

Bemutatkozik az Eurotrade Gépkereskedelmi Divízió

Az Eurotrade Kft. a haszonjárművek piacán szerzett 25 éves kereskedelmi tapasztalatára és az építőipar valamint a kommunális szektor cégeivel kialakított kiváló üzleti kapcsolatra alapozva 2016-ban új üzletága indított.

A gépkereskedelmi divízió az Eurotrade-nél megszokott kiváló minőségű ügyfélkiszolgálással, szakértelemmel, gyors, pontos vevőközpontú hozzáállással várja eddigi és leendő vásárlóink érdeklődését.

Termékkörünkben már az induláskor megtalálhatók: homlokrakodók, teleszkópos és mini rakodógépek, valamint az igen kedvező ár-érték arányú SZM homlokrakodók és derékcsuklós-teleszkópos rakodók. Ezeken kívül egyéb földmunkagépek, buldózerek, törőgépek, pofástörő kanalak, mobil dobrosták, és adapterek. Hidraulikus bontókalapácsok, szorter kanalak, hegybontók

Kommunális szolgáltatóknak, önkormányzatoknak ajánljuk figyelmébe faaprítóinkat, újrahasznosításhoz lassú fordulatú shereddereinket, az úttisztítás és karbantartás gépeit, hótolókat, sószórókat, fűnyíró adaptereket.