New Holland építőipari gépek

A NEW HOLLAND Constuction termékei az Eurotrade Kft-nél.

 

 Csúszókormányzású.png  Homlokrakodó.png  Kotrórakodó.png  Minid-és-midi.png

 

  btn_construction.png

A 122 éves New Holland gyár a CNH Industrial konszern tagjaként kínálja Önnek építőipari gépeinek válogatott darabjait, melyeket az európai felhasználók igényei szerint alakítottak ki.

 

Válasszon gépcsoportot a balodali menüből, és tekintse át a csúszókormányzású-rakodók, mini- és midi méretű lánctalpas kotrógépek, kompakt rakodók, homlokrakodók és a több méretben is választható kotrórakodók kínálatát.

 range.png

 

 

Kérjük írjon nekünk, bármilyen kérése, kérdése merült fel
Érdeklődés jellege

Bemutatkozik az Eurotrade Gépkereskedelmi Divízió

Az Eurotrade Kft. a haszonjárművek piacán szerzett 25 éves kereskedelmi tapasztalatára és az építőipar valamint a kommunális szektor cégeivel kialakított kiváló üzleti kapcsolatra alapozva 2016-ban új üzletága indított.

A gépkereskedelmi divízió az Eurotrade-nél megszokott kiváló minőségű ügyfélkiszolgálással, szakértelemmel, gyors, pontos vevőközpontú hozzáállással várja eddigi és leendő vásárlóink érdeklődését.

Termékkörünkben már az induláskor megtalálhatók: homlokrakodók, teleszkópos és mini rakodógépek, valamint az igen kedvező ár-érték arányú SZM homlokrakodók és derékcsuklós-teleszkópos rakodók. Ezeken kívül egyéb földmunkagépek, buldózerek, törőgépek, pofástörő kanalak, mobil dobrosták, és adapterek. Hidraulikus bontókalapácsok, szorter kanalak, hegybontók

Kommunális szolgáltatóknak, önkormányzatoknak ajánljuk figyelmébe faaprítóinkat, újrahasznosításhoz lassú fordulatú shereddereinket, az úttisztítás és karbantartás gépeit, hótolókat, sószórókat, fűnyíró adaptereket.