New Holland rakodó a hó és a jég ellen

Ezt a csinos kis New Holland W80C gumikerekes homolokrakodót éppen a havazás előtt 6 - 8 órával sikerült átadni Iváncsán.

Szériaváltás a kompakt faaprítóknál

 

DVR ELADVA.jpg

 Régi partnerünk a Csikós-Gép Kft. elvitte raktárról az utolsó darab Tiger Speed DRV faaprítót, mellyel a munkaterületükön felsarjadt fás szárú nyesedéket fogják aprítani.

 

 Nálunk viszont t120.jpgezzel "hivatalosan" is megkeződött az új SKARPER PRO faaprítógép-család forgalmazása. Várjuk az ajánlatkér ...

Hírlevél feliratkozás

MFB-Hitel

New Holland építőipari gépek

A NEW HOLLAND Constuction termékei az Eurotrade Kft-nél.

btn_construction.png

 

A 122 éves New Holland gyár a CNH Industrial konszern tagjaként kínálja Önnek építőipari gépeinek válogatott darabjait, melyeket az európai felhasználók igényei szerint alakítottak ki.

 

Válasszon gépcsoportot a balodali menüből, és tekintse át a csúszókormányzású-rakodók, mini- és midi méretű lánctalpas kotrógépek, kompakt rakodók, homlokrakodók és a több méretben is választható kotrórakodók kínálatát.

 range.png

 

 

Kérjük írjon nekünk, bármilyen kérése, kérdése merült fel
Érdeklődés jellege

Bemutatkozik az Eurotrade Gépkereskedelmi Divízió

Az Eurotrade Kft. a haszonjárművek piacán szerzett 25 éves kereskedelmi tapasztalatára és az építőipar valamint a kommunális szektor cégeivel kialakított kiváló üzleti kapcsolatra alapozva 2016-ban új üzletága indított.

A gépkereskedelmi divízió az Eurotrade-nél megszokott kiváló minőségű ügyfélkiszolgálással, szakértelemmel, gyors, pontos vevőközpontú hozzáállással várja eddigi és leendő vásárlóink érdeklődését.

Termékkörünkben már az induláskor megtalálhatók: homlokrakodók, teleszkópos és mini rakodógépek, valamint az igen kedvező ár-érték arányú SZM homlokrakodók és derékcsuklós-teleszkópos rakodók. Ezeken kívül egyéb földmunkagépek, buldózerek, törőgépek, pofástörő kanalak, mobil dobrosták, és adapterek. Hidraulikus bontókalapácsok, szorter kanalak, hegybontók

Kommunális szolgáltatóknak, önkormányzatoknak ajánljuk figyelmébe faaprítóinkat, újrahasznosításhoz lassú fordulatú shereddereinket, az úttisztítás és karbantartás gépeit, hótolókat, sószórókat, fűnyíró adaptereket.