MB-LS szériás dobrosta kanalak

Innovatív és ügyes dobrosta adapter kotrógépekhez és rakodókhoz.

Kis munkaterületek ideális rostáló adaptere, amely különösen alkalmas szerves anyagok, föld, komposzt, faapríték elő- vagy akár másodlagos utórostálására, miközben kanál-adapter jellegénél fogva képes a rostálási időt akár 60%-al csökkenteni, egy telepített vagy akár önjáró mobil rostáló berendezéshez képest.

 

Modell Alapgép tömege (tonna) Saját tömeg (tonna) Kanál térfogat (m3) Rostadob átmérő/mélység (mm)
MB - LS170 S2

Kotró-rakodógép: 6,5 - 11

Rakodógép: 8 - 15

1,45 1,10 1200/890
MB - LS220 S2

Kotró-rakodógép: 12 - 25

Rakodógép: 15 - 25

2,80 2,40 1600/1200

 

Kérjük írjon nekünk, bármilyen kérése, kérdése merült fel
Érdeklődés jellege

Bemutatkozik az Eurotrade Gépkereskedelmi Divízió

Az Eurotrade Kft. a haszonjárművek piacán szerzett 25 éves kereskedelmi tapasztalatára és az építőipar valamint a kommunális szektor cégeivel kialakított kiváló üzleti kapcsolatra alapozva 2016-ban új üzletága indított.

A gépkereskedelmi divízió az Eurotrade-nél megszokott kiváló minőségű ügyfélkiszolgálással, szakértelemmel, gyors, pontos vevőközpontú hozzáállással várja eddigi és leendő vásárlóink érdeklődését.

Termékkörünkben már az induláskor megtalálhatók: homlokrakodók, teleszkópos és mini rakodógépek, valamint az igen kedvező ár-érték arányú SZM homlokrakodók és derékcsuklós-teleszkópos rakodók. Ezeken kívül egyéb földmunkagépek, buldózerek, törőgépek, pofástörő kanalak, mobil dobrosták, és adapterek. Hidraulikus bontókalapácsok, szorter kanalak, hegybontók

Kommunális szolgáltatóknak, önkormányzatoknak ajánljuk figyelmébe faaprítóinkat, újrahasznosításhoz lassú fordulatú shereddereinket, az úttisztítás és karbantartás gépeit, hótolókat, sószórókat, fűnyíró adaptereket.