MB-HDS 323 rostakanál

10 - 35 tonnás gépekre

Lánctalpas kotrók 18 - 35 tonna között
Gumikerekes kotró v. homlokrakodó 10 - 15 tonna között
Térfogat 1,65 m3
Önsúly 2400 kg

Az MB-HDS Shafts Screener újdonsága az, hogy képes alkalmazkodni sokféle munkahelyhez és különféle típusú anyaghoz, a cserélhető tengelyek miatt.

Ideális megoldás azok számára, akiknek különféle hulladékanyagokat kell feldolgozniuk, gyorsan újrafelhasználható és jövedelmező anyagokká.

 

Kérjük írjon nekünk, bármilyen kérése, kérdése merült fel
Érdeklődés jellege

Bemutatkozik az Eurotrade Gépkereskedelmi Divízió

Az Eurotrade Kft. a haszonjárművek piacán szerzett 25 éves kereskedelmi tapasztalatára és az építőipar valamint a kommunális szektor cégeivel kialakított kiváló üzleti kapcsolatra alapozva 2016-ban új üzletága indított.

A gépkereskedelmi divízió az Eurotrade-nél megszokott kiváló minőségű ügyfélkiszolgálással, szakértelemmel, gyors, pontos vevőközpontú hozzáállással várja eddigi és leendő vásárlóink érdeklődését.

Termékkörünkben már az induláskor megtalálhatók: homlokrakodók, teleszkópos és mini rakodógépek, valamint az igen kedvező ár-érték arányú SZM homlokrakodók és derékcsuklós-teleszkópos rakodók. Ezeken kívül egyéb földmunkagépek, buldózerek, törőgépek, pofástörő kanalak, mobil dobrosták, és adapterek. Hidraulikus bontókalapácsok, szorter kanalak, hegybontók

Kommunális szolgáltatóknak, önkormányzatoknak ajánljuk figyelmébe faaprítóinkat, újrahasznosításhoz lassú fordulatú shereddereinket, az úttisztítás és karbantartás gépeit, hótolókat, sószórókat, fűnyíró adaptereket.