MB-HDS 320 rostakanál

9 - 24 tonnás gépekre

Lánctalpas kotrók 16 - 24 tonna között
Gumikerekes kotró v. homlokrakodó 9 - 12 tonna között
Térfogat 1,35 m3
Önsúly 2100 kg

Az új MB-HDS sorozat méret szerint szétválasztja a bontási anyagokat, az aszfaltot, a szenet, szerves anyagokat, a faaprítékot, és a könnyű műanyagokat.

Ez lehetővé teszi a termékek azonnali újrafelhasználását a helyszínen.

MB-HDS rostakanál forgó tengelyeit biztonságosan ki lehet cserélni a helyszínen: egy ember percek alatt megteheti, és így már egy másik rostálási feladatot láthat el.

 

Kérjük írjon nekünk, bármilyen kérése, kérdése merült fel
Érdeklődés jellege

Bemutatkozik az Eurotrade Gépkereskedelmi Divízió

Az Eurotrade Kft. a haszonjárművek piacán szerzett 25 éves kereskedelmi tapasztalatára és az építőipar valamint a kommunális szektor cégeivel kialakított kiváló üzleti kapcsolatra alapozva 2016-ban új üzletága indított.

A gépkereskedelmi divízió az Eurotrade-nél megszokott kiváló minőségű ügyfélkiszolgálással, szakértelemmel, gyors, pontos vevőközpontú hozzáállással várja eddigi és leendő vásárlóink érdeklődését.

Termékkörünkben már az induláskor megtalálhatók: homlokrakodók, teleszkópos és mini rakodógépek, valamint az igen kedvező ár-érték arányú SZM homlokrakodók és derékcsuklós-teleszkópos rakodók. Ezeken kívül egyéb földmunkagépek, buldózerek, törőgépek, pofástörő kanalak, mobil dobrosták, és adapterek. Hidraulikus bontókalapácsok, szorter kanalak, hegybontók

Kommunális szolgáltatóknak, önkormányzatoknak ajánljuk figyelmébe faaprítóinkat, újrahasznosításhoz lassú fordulatú shereddereinket, az úttisztítás és karbantartás gépeit, hótolókat, sószórókat, fűnyíró adaptereket.