A gyártó bemutatása:

 

Több mint 15 éve az MB Crusher vezető szerepet tölt be a törési technológiák területén, mint a legelső pofástörő-kanál tervezője és gyártója

 

Folyamatos innováció és a fejlesztés eredményeképpen, az MB napjainkra minden népszerű méretben kínál törőkanalakat kotrókra, csúszókormányos és homlokrakodógépekre, valamint kotrókra és kotró-rakodókra.

 

MB büszke a törés területén szerzett több mint 60 éves tapasztalatára és szakértelmére. Termékei világszerte piacvezetők, több mint 90%-os piaci részesedéssel.

 

A tervezés és a70.2.jpg gyártás is 1MB_Materiale_30nov_render_MBS18-2.jpg00%-ban Olaszországban történik, a legjobb alapanyagok felhasználásával

Kérjük írjon nekünk, bármilyen kérése, kérdése merült fel
Érdeklődés jellege

Bemutatkozik az Eurotrade Gépkereskedelmi Divízió

Az Eurotrade Kft. a haszonjárművek piacán szerzett 25 éves kereskedelmi tapasztalatára és az építőipar valamint a kommunális szektor cégeivel kialakított kiváló üzleti kapcsolatra alapozva 2016-ban új üzletága indított.

A gépkereskedelmi divízió az Eurotrade-nél megszokott kiváló minőségű ügyfélkiszolgálással, szakértelemmel, gyors, pontos vevőközpontú hozzáállással várja eddigi és leendő vásárlóink érdeklődését.

Termékkörünkben már az induláskor megtalálhatók: homlokrakodók, teleszkópos és mini rakodógépek, valamint az igen kedvező ár-érték arányú SZM homlokrakodók és derékcsuklós-teleszkópos rakodók. Ezeken kívül egyéb földmunkagépek, buldózerek, törőgépek, pofástörő kanalak, mobil dobrosták, és adapterek. Hidraulikus bontókalapácsok, szorter kanalak, hegybontók

Kommunális szolgáltatóknak, önkormányzatoknak ajánljuk figyelmébe faaprítóinkat, újrahasznosításhoz lassú fordulatú shereddereinket, az úttisztítás és karbantartás gépeit, hótolókat, sószórókat, fűnyíró adaptereket.