Gyárlátogatás Olaszországban

A MB Crusher gyár termékeinek összeállítását, legyártását nézhettük meg közelebbről az olaszországi Fara Vicentino-ban az MB székhelyén. Itt nem csak a gyártást hanem a kutatásfejlesztéstől egészen az értékesítésig minden fázist kezelnek és menedzselnek az MB kollégái, értékesítői.

MB Crusher pofástörő kanál átadás

Rövid időn belül gazdára talált egy nagy 4,2 tonnás és egy kisebb 850 kg-os MB Crusher pofástörő kanál. A nagyobb MB - BF90 S4 HD jelzésű kanalat vasúti betontalpfák összezúzására fogják használni. Az MB Crusher C50-es kanállal pedig a Geoszolg Kft. fogja újrahasznosításra alkalmassá tenni az építési és bontási törmeléket.

Hírlevél feliratkozás

MFB-Hitel

A gyártó bemutatása:

A Kronos hitvallása: minőséggel és rugalmassággal tesszük elégedetté ügyfeleinket.

A Wikar Oy Ab Finnország egyik legrégebbi mezőgazdasági és erdészeti gép gyártja. 1914-ben, a  Kronoby-ból származó Uno Wikar kovács műhelyében elkezdett mezőgazdasági munkagépeket javítani. Ügyfelei kezdetben a szomszédos gazdák voltak.

Az 1920-as években kezdtek el lóvontatású ekéket gyártani Kronos néven.

Az első sorozat a traktor vontatta ekéket 1937-ben gyártották .

Azóta a Wikar család által vezetett üzem több mint 80.000 erdészeti gépet és egyéb eszközt készített összesen . Napjainkban a Wikar család harmadik generációja vezeti a céget.

A Kronos gyár 1979 óta gyárt kiemelt minőségű rönkszállító pótkocsikat, (erdészeti kiközelítők) és erdészeti darukat és a különböző eszközöket traktorokhoz.

 

old.jpg

Kérjük írjon nekünk, bármilyen kérése, kérdése merült fel
Érdeklődés jellege

Bemutatkozik az Eurotrade Gépkereskedelmi Divízió

Az Eurotrade Kft. a haszonjárművek piacán szerzett 25 éves kereskedelmi tapasztalatára és az építőipar valamint a kommunális szektor cégeivel kialakított kiváló üzleti kapcsolatra alapozva 2016-ban új üzletága indított.

A gépkereskedelmi divízió az Eurotrade-nél megszokott kiváló minőségű ügyfélkiszolgálással, szakértelemmel, gyors, pontos vevőközpontú hozzáállással várja eddigi és leendő vásárlóink érdeklődését.

Termékkörünkben már az induláskor megtalálhatók: homlokrakodók, teleszkópos és mini rakodógépek, valamint az igen kedvező ár-érték arányú SZM homlokrakodók és derékcsuklós-teleszkópos rakodók. Ezeken kívül egyéb földmunkagépek, buldózerek, törőgépek, pofástörő kanalak, mobil dobrosták, és adapterek. Hidraulikus bontókalapácsok, szorter kanalak, hegybontók

Kommunális szolgáltatóknak, önkormányzatoknak ajánljuk figyelmébe faaprítóinkat, újrahasznosításhoz lassú fordulatú shereddereinket, az úttisztítás és karbantartás gépeit, hótolókat, sószórókat, fűnyíró adaptereket.