Szériaváltás a kompakt faaprítóknál

 

DVR ELADVA.jpg

 Régi partnerünk a Csikós-Gép Kft. elvitte raktárról az utolsó darab Tiger Speed DRV faaprítót, mellyel a munkaterületükön felsarjadt fás szárú nyesedéket fogják aprítani.

 

 Nálunk viszont t120.jpgezzel "hivatalosan" is megkeződött az új SKARPER PRO faaprítógép-család forgalmazása. Várjuk az ajánlatkér ...

Kovaco seprőgép átadás

A Poultry 2000 Kft. részére átadtunk egy Kovaco 92 180 típusú seprőgépet amit a telephely és munkaterület tisztán tartására fognak használni. Az ipari seprőgépet egy derékcsuklós kompakt homlokrakodón használják, amellyel a összegyűjthetik a por, nagyszemcsés vagy darabos szennyeződéseket, hulladékot.

Hírlevél feliratkozás

MFB-Hitel

A gyártó bemutatása:

A Kronos hitvallása: minőséggel és rugalmassággal tesszük elégedetté ügyfeleinket.

A Wikar Oy Ab Finnország egyik legrégebbi mezőgazdasági és erdészeti gép gyártja. 1914-ben, a  Kronoby-ból származó Uno Wikar kovács műhelyében elkezdett mezőgazdasági munkagépeket javítani. Ügyfelei kezdetben a szomszédos gazdák voltak.

Az 1920-as években kezdtek el lóvontatású ekéket gyártani Kronos néven.

Az első sorozat a traktor vontatta ekéket 1937-ben gyártották .

Azóta a Wikar család által vezetett üzem több mint 80.000 erdészeti gépet és egyéb eszközt készített összesen . Napjainkban a Wikar család harmadik generációja vezeti a céget.

A Kronos gyár 1979 óta gyárt kiemelt minőségű rönkszállító pótkocsikat, (erdészeti kiközelítők) és erdészeti darukat és a különböző eszközöket traktorokhoz.

 

old.jpg

Kérjük írjon nekünk, bármilyen kérése, kérdése merült fel
Érdeklődés jellege

Bemutatkozik az Eurotrade Gépkereskedelmi Divízió

Az Eurotrade Kft. a haszonjárművek piacán szerzett 25 éves kereskedelmi tapasztalatára és az építőipar valamint a kommunális szektor cégeivel kialakított kiváló üzleti kapcsolatra alapozva 2016-ban új üzletága indított.

A gépkereskedelmi divízió az Eurotrade-nél megszokott kiváló minőségű ügyfélkiszolgálással, szakértelemmel, gyors, pontos vevőközpontú hozzáállással várja eddigi és leendő vásárlóink érdeklődését.

Termékkörünkben már az induláskor megtalálhatók: homlokrakodók, teleszkópos és mini rakodógépek, valamint az igen kedvező ár-érték arányú SZM homlokrakodók és derékcsuklós-teleszkópos rakodók. Ezeken kívül egyéb földmunkagépek, buldózerek, törőgépek, pofástörő kanalak, mobil dobrosták, és adapterek. Hidraulikus bontókalapácsok, szorter kanalak, hegybontók

Kommunális szolgáltatóknak, önkormányzatoknak ajánljuk figyelmébe faaprítóinkat, újrahasznosításhoz lassú fordulatú shereddereinket, az úttisztítás és karbantartás gépeit, hótolókat, sószórókat, fűnyíró adaptereket.