A gyártó bemutatása:

A Kovaco gyár 1991-ben zöldmezős beruházás keretében alapította Juraj Kovacic úr. A vevőelégedettség és a termékek minőségi szintjének megőrzése érdekében63 260.jpg a kezdetektől napjainkig folyamatosan invesztálnak új eszközökbe és technológiákba.

 

Az elmúlt közel három évtized alatt termékeik előbb Szlovákián majd az EU-n kívülre is eljutottak.

 

A gyár jelenleg magas minőségi szinten, rövid határiővel gyárt és kedvező áron értékesít árokásó adaptereket, munkagép kanalakat és raklapvillákat, dózer adaptereket, földfúró és kábelfektető - felszedő adaptereket.

 

A kommunális szektor és a városüzemeltetők részére kínálják seprőgépeiket, hótoló, hómaró és sószóró adaptereiket.

 

Mezőgazdasági cégeknek és a magánszektor részére bálafogók és tűzifa készítő, rönkhasító adapterek állnak rendelkezésre.

Kérjük írjon nekünk, bármilyen kérése, kérdése merült fel
Érdeklődés jellege

Bemutatkozik az Eurotrade Gépkereskedelmi Divízió

Az Eurotrade Kft. a haszonjárművek piacán szerzett 25 éves kereskedelmi tapasztalatára és az építőipar valamint a kommunális szektor cégeivel kialakított kiváló üzleti kapcsolatra alapozva 2016-ban új üzletága indított.

A gépkereskedelmi divízió az Eurotrade-nél megszokott kiváló minőségű ügyfélkiszolgálással, szakértelemmel, gyors, pontos vevőközpontú hozzáállással várja eddigi és leendő vásárlóink érdeklődését.

Termékkörünkben már az induláskor megtalálhatók: homlokrakodók, teleszkópos és mini rakodógépek, valamint az igen kedvező ár-érték arányú SZM homlokrakodók és derékcsuklós-teleszkópos rakodók. Ezeken kívül egyéb földmunkagépek, buldózerek, törőgépek, pofástörő kanalak, mobil dobrosták, és adapterek. Hidraulikus bontókalapácsok, szorter kanalak, hegybontók

Kommunális szolgáltatóknak, önkormányzatoknak ajánljuk figyelmébe faaprítóinkat, újrahasznosításhoz lassú fordulatú shereddereinket, az úttisztítás és karbantartás gépeit, hótolókat, sószórókat, fűnyíró adaptereket.