Kovaco árokásó adapter

Csúszókormányzású- és homlokrakodókra, teleszkópos rakodókra.

Típus MZ600 MZ800 MZ1000
Hordozókeret szélessége 1200 mm 1710 mm 1710 mm
Alapkanál szélessége 300 mm 400 mm 550 mm
Ásási mélység 1700 mm 2500 mm 3300 mm
Hordozó gép motortelj. 15 -35 kW 35 - 60 kW 60 - 80 kW
Tömeg 380 kg 820 kg 950 kg

A Kovaco gyár kiemelt termékei az árokásó adapterek, melyek a méret és a hidraulikus jellemzők egyeztetésével felszerelhetők csúszókormányzású- és homlokrakodókra, vagy akár teleszkópos rakodókra is.

Ezek a munkaszerelékek alkalmasak rá, hogy a már meglévő alapgépekre felszerelve drága célgépeket, kotrókat, kotró-rakodókat helyettesítsenek alacsony beruházási érték mellett.

 

Kérjük írjon nekünk, bármilyen kérése, kérdése merült fel
Érdeklődés jellege

Bemutatkozik az Eurotrade Gépkereskedelmi Divízió

Az Eurotrade Kft. a haszonjárművek piacán szerzett 25 éves kereskedelmi tapasztalatára és az építőipar valamint a kommunális szektor cégeivel kialakított kiváló üzleti kapcsolatra alapozva 2016-ban új üzletága indított.

A gépkereskedelmi divízió az Eurotrade-nél megszokott kiváló minőségű ügyfélkiszolgálással, szakértelemmel, gyors, pontos vevőközpontú hozzáállással várja eddigi és leendő vásárlóink érdeklődését.

Termékkörünkben már az induláskor megtalálhatók: homlokrakodók, teleszkópos és mini rakodógépek, valamint az igen kedvező ár-érték arányú SZM homlokrakodók és derékcsuklós-teleszkópos rakodók. Ezeken kívül egyéb földmunkagépek, buldózerek, törőgépek, pofástörő kanalak, mobil dobrosták, és adapterek. Hidraulikus bontókalapácsok, szorter kanalak, hegybontók

Kommunális szolgáltatóknak, önkormányzatoknak ajánljuk figyelmébe faaprítóinkat, újrahasznosításhoz lassú fordulatú shereddereinket, az úttisztítás és karbantartás gépeit, hótolókat, sószórókat, fűnyíró adaptereket.