Pronar ZMC seprőgépek

Két nagyteljesítményű seprő, akár 54000 m2/óra kapacitás.

ZMC 2.0 / ZMC 3.0
Kapacitás 13800/54000 m2/h
Önsúly 2300/3150 kg
Gyűjtőtartály térf. 2,1/3,0 m3
Munkaszélesség 2000/2400 mm
Munkasebesség 6/1-20 km/h

Pronar ZMC 2.0, gumikerekes, vontatható seprőgép:

Már egy 60 Le-s traktor is elegendő ahhoz, hogy üzemeltessen egy ZMC 2.0 seprőt, ami a legjobb megoldás ha utak, raktárak, udvarok vagy egyéb szilárd (aszfalt, beton, kő stb.) burkolatú terekhez. A szembeforgó kefék által felszedett port és hulladékot vákumos rendszer továbbítja a 2,1 m3-es konténerbe. A vezérlő panelen minden funkció paraméterezhető, automatizálható, beleértve a tartály hidraulikus kiürítését is.

 

Pronar ZMC 3.0, gumikerekes, vontatható seprőgép:

Legalább 100 Le-s PTO teljesítményre van szükség a ZMC 3.0-hoz, amelyben egy felhordószalag továbbítja a nagyméretű hengeres kefe által felszedett szennyező anyagokat, port vagy akár szemcsés, darabos hulladékot a 3 m3-es tartályba. A seprőgép garantálja a tisztaságot főutakon, nagy parkolókban, logisztikai és raktárközpontokban. A kabinba telepíthető vezérlőpanellel biztosított a kényelmes és pontos munkavégzés.

 

Kérjük írjon nekünk, bármilyen kérése, kérdése merült fel
Érdeklődés jellege

Bemutatkozik az Eurotrade Gépkereskedelmi Divízió

Az Eurotrade Kft. a haszonjárművek piacán szerzett 25 éves kereskedelmi tapasztalatára és az építőipar valamint a kommunális szektor cégeivel kialakított kiváló üzleti kapcsolatra alapozva 2016-ban új üzletága indított.

A gépkereskedelmi divízió az Eurotrade-nél megszokott kiváló minőségű ügyfélkiszolgálással, szakértelemmel, gyors, pontos vevőközpontú hozzáállással várja eddigi és leendő vásárlóink érdeklődését.

Termékkörünkben már az induláskor megtalálhatók: homlokrakodók, teleszkópos és mini rakodógépek, valamint az igen kedvező ár-érték arányú SZM homlokrakodók és derékcsuklós-teleszkópos rakodók. Ezeken kívül egyéb földmunkagépek, buldózerek, törőgépek, pofástörő kanalak, mobil dobrosták, és adapterek. Hidraulikus bontókalapácsok, szorter kanalak, hegybontók

Kommunális szolgáltatóknak, önkormányzatoknak ajánljuk figyelmébe faaprítóinkat, újrahasznosításhoz lassú fordulatú shereddereinket, az úttisztítás és karbantartás gépeit, hótolókat, sószórókat, fűnyíró adaptereket.