New Holland midikotrók

2,5 - 4 tonnás kotrók zéró farsöpréssel

Típus, modell E26C / E33C / E37C
Rendelhető kivitelek E33 csak védőkeretes / E26 és 37 fülke vagy védőkeret
Üzemi súly (kg) 2650 / 3150 / 3760
Motor Kubota v. Yanmar 18,2 kW (24,4 Le) Tier 4B
Farsöprés (mm) 0 az összes modellnél
Max. ásási mélység (mm) 2420 / 3035 / 3135
Max. rakodási magasság (mm) 2930 / 3275 / 3425

A New Holland midi méretű kotrógépek gazdaságossága mögött a motor teljesítményének hatékony átalakítása rejlik hidraulikus teljesítménnyé.
Mindegyik modellnek három külön szivattyúja van, hogy optimális teljesítményt nyújtson akár meneteléskor vagy a tolólap használata esetén éppen úgy mint mélyásási feladatoknál.

 

Három méretben, és a keret/fülke variációk miatt öt változatban rendelhetők a New Holland midi kotrógépek. Az alapkivitelek önsúlya 2,5 - 3,8 tonnáig terjed.

 

Az ÖSSZES itt felsorolt modell az SR (short radius) design szerint készült, azaz ú.n. "zéró farsöpréses" kivitel.

 

A fülke minden esetben ROPS-TOPS-FOPS minősítésű, valamint alacsony zaj- és rezgészintekkel teszi komfortossá a munkát.

 

Kérjük írjon nekünk, bármilyen kérése, kérdése merült fel
Érdeklődés jellege

Bemutatkozik az Eurotrade Gépkereskedelmi Divízió

Az Eurotrade Kft. a haszonjárművek piacán szerzett 25 éves kereskedelmi tapasztalatára és az építőipar valamint a kommunális szektor cégeivel kialakított kiváló üzleti kapcsolatra alapozva 2016-ban új üzletága indított.

A gépkereskedelmi divízió az Eurotrade-nél megszokott kiváló minőségű ügyfélkiszolgálással, szakértelemmel, gyors, pontos vevőközpontú hozzáállással várja eddigi és leendő vásárlóink érdeklődését.

Termékkörünkben már az induláskor megtalálhatók: homlokrakodók, teleszkópos és mini rakodógépek, valamint az igen kedvező ár-érték arányú SZM homlokrakodók és derékcsuklós-teleszkópos rakodók. Ezeken kívül egyéb földmunkagépek, buldózerek, törőgépek, pofástörő kanalak, mobil dobrosták, és adapterek. Hidraulikus bontókalapácsok, szorter kanalak, hegybontók

Kommunális szolgáltatóknak, önkormányzatoknak ajánljuk figyelmébe faaprítóinkat, újrahasznosításhoz lassú fordulatú shereddereinket, az úttisztítás és karbantartás gépeit, hótolókat, sószórókat, fűnyíró adaptereket.