New Holland midikotrók

2,5 - 4 tonnás kotrók zéró farsöpréssel

Modell E26C E30C E33C E37C
Üzemi súly (kg) 2650 3000 3150 3760
Kivitel: zárt fűtött fülke zárt fűtött fülke védőkeretes zárt fűtött fülke
Motor teljesítmény (kW/Le): 18,5 / 24,8

18,2 / 24,4

Max. ásási mélység (mm): 4150 2500 4650 4810
Max. billentési magasság (mm): 2930 2890 3275 3425

 

A New Holland midi méretű kotrógépek gazdaságossága mögött a motor teljesítményének hatékony átalakítása rejlik hidraulikus teljesítménnyé.
Mindegyik modellnek három külön szivattyúja van, hogy optimális teljesítményt nyújtson akár meneteléskor vagy a tolólap használata esetén éppen úgy mint mélyásási feladatoknál.

 

Három méretben, és a keret/fülke variációk miatt öt változatban rendelhetők a New Holland midi kotrógépek. Az alapkivitelek önsúlya 2,5 - 3,8 tonnáig terjed.

 

Az ÖSSZES itt felsorolt modell az SR (short radius) design szerint készült, azaz ú.n. "zéró farsöpréses" kivitel.

 

A fülke minden esetben ROPS-TOPS-FOPS minősítésű, valamint alacsony zaj- és rezgészintekkel teszi komfortossá a munkát.

 

Kérjük írjon nekünk, bármilyen kérése, kérdése merült fel
Érdeklődés jellege

Bemutatkozik az Eurotrade Gépkereskedelmi Divízió

Az Eurotrade Kft. a haszonjárművek piacán szerzett 25 éves kereskedelmi tapasztalatára és az építőipar valamint a kommunális szektor cégeivel kialakított kiváló üzleti kapcsolatra alapozva 2016-ban új üzletága indított.

A gépkereskedelmi divízió az Eurotrade-nél megszokott kiváló minőségű ügyfélkiszolgálással, szakértelemmel, gyors, pontos vevőközpontú hozzáállással várja eddigi és leendő vásárlóink érdeklődését.

Termékkörünkben már az induláskor megtalálhatók: homlokrakodók, teleszkópos és mini rakodógépek, valamint az igen kedvező ár-érték arányú SZM homlokrakodók és derékcsuklós-teleszkópos rakodók. Ezeken kívül egyéb földmunkagépek, buldózerek, törőgépek, pofástörő kanalak, mobil dobrosták, és adapterek. Hidraulikus bontókalapácsok, szorter kanalak, hegybontók

Kommunális szolgáltatóknak, önkormányzatoknak ajánljuk figyelmébe faaprítóinkat, újrahasznosításhoz lassú fordulatú shereddereinket, az úttisztítás és karbantartás gépeit, hótolókat, sószórókat, fűnyíró adaptereket.