Tisztítókefék - frontoldali kivitel

Különféle rakodógépekre és traktorra előre felszerelhető kefék

Munkaszélesség tartomány 1500 - 2600 mm-ig
Kefe átmérő 600 vagy 800 mm
Kefe anyaga Műanyag vagy fém
Beállítás módja Hidraulikus vagy manuális
Üzemi súly 275 - 850 kg-ig

A Kovaco frontoldali tisztítókeféi gazdaságos és gyors megoldást jelentenek, ha Önnek sportpályát, utakat, parkolókat, raktárakat kell megtisztítania. Ezekkel a kefékkel a burkolat, térkő, vagy útfelület károsodása, sérülése nélkül eltávolíthatja a szennyeződéseket, a megszáradt sarat, homokot vagy akár havat.

Tisztítókeféink helyettesítik a kézimunkát, és lehetővé teszik nagy területek gyors és hatékony megtisztítását. Szükség esetén kiegészíthetők víztartállyal a porlekötés érdekében.

A frontoldali kefék a következő alapgépekre szerelhetők fel: homlokrakodók, csúszókormányzású rakodók, teleszkópos rakodógépek, kotró-rakodók, traktorok.

 

Kérjük írjon nekünk, bármilyen kérése, kérdése merült fel
Érdeklődés jellege

Bemutatkozik az Eurotrade Gépkereskedelmi Divízió

Az Eurotrade Kft. a haszonjárművek piacán szerzett 25 éves kereskedelmi tapasztalatára és az építőipar valamint a kommunális szektor cégeivel kialakított kiváló üzleti kapcsolatra alapozva 2016-ban új üzletága indított.

A gépkereskedelmi divízió az Eurotrade-nél megszokott kiváló minőségű ügyfélkiszolgálással, szakértelemmel, gyors, pontos vevőközpontú hozzáállással várja eddigi és leendő vásárlóink érdeklődését.

Termékkörünkben már az induláskor megtalálhatók: homlokrakodók, teleszkópos és mini rakodógépek, valamint az igen kedvező ár-érték arányú SZM homlokrakodók és derékcsuklós-teleszkópos rakodók. Ezeken kívül egyéb földmunkagépek, buldózerek, törőgépek, pofástörő kanalak, mobil dobrosták, és adapterek. Hidraulikus bontókalapácsok, szorter kanalak, hegybontók

Kommunális szolgáltatóknak, önkormányzatoknak ajánljuk figyelmébe faaprítóinkat, újrahasznosításhoz lassú fordulatú shereddereinket, az úttisztítás és karbantartás gépeit, hótolókat, sószórókat, fűnyíró adaptereket.