Tisztítókefék - traktorokra

Különféle traktorokra szerelhető kardánhajtású kefék

Munkaszélesség 2400 vagy 2700 mm-ig
Kefe átmérő 600 mm
Kefe anyaga Műanyag vagy fém
Beállítás módja Hidraulikus vagy manuális
Üzemi súly 335 vagy 370 kg

A Kovaco kardánhajtású tisztítókeféi gazdaságos és gyors megoldást jelentenek, ha Önnek járdákat, utakat, parkolókat, raktárakat kell megtisztítania. Ezekkel a kefékkel a burkolat, térkő, vagy útfelület károsodása, sérülése nélkül eltávolíthatja nemcsak a szennyeződéseket, hanem akár a megszáradt sarat, homokot vagy akár havat is.

Kardánhjtású, jellemzően trtaktorokra ajánlott tisztítókeféink helyettesítik a kézimunkát, és lehetővé teszik nagy területek gyors és hatékony megtisztítását.

 

Kérjük írjon nekünk, bármilyen kérése, kérdése merült fel
Érdeklődés jellege

Bemutatkozik az Eurotrade Gépkereskedelmi Divízió

Az Eurotrade Kft. a haszonjárművek piacán szerzett 25 éves kereskedelmi tapasztalatára és az építőipar valamint a kommunális szektor cégeivel kialakított kiváló üzleti kapcsolatra alapozva 2016-ban új üzletága indított.

A gépkereskedelmi divízió az Eurotrade-nél megszokott kiváló minőségű ügyfélkiszolgálással, szakértelemmel, gyors, pontos vevőközpontú hozzáállással várja eddigi és leendő vásárlóink érdeklődését.

Termékkörünkben már az induláskor megtalálhatók: homlokrakodók, teleszkópos és mini rakodógépek, valamint az igen kedvező ár-érték arányú SZM homlokrakodók és derékcsuklós-teleszkópos rakodók. Ezeken kívül egyéb földmunkagépek, buldózerek, törőgépek, pofástörő kanalak, mobil dobrosták, és adapterek. Hidraulikus bontókalapácsok, szorter kanalak, hegybontók

Kommunális szolgáltatóknak, önkormányzatoknak ajánljuk figyelmébe faaprítóinkat, újrahasznosításhoz lassú fordulatú shereddereinket, az úttisztítás és karbantartás gépeit, hótolókat, sószórókat, fűnyíró adaptereket.