Pronar mpb 18.47G lánctalpas dobrosta

Precíz rostálás, bárhol, bármikor, vontatótól függetlenül.

Rostadob átmérő/hossz 1800 / 4700 mm
Rostafelület 22,1 m2
Feladóbunker kapacitása 5 m3
Meghajtás DEUTZ vagy CAT dízel-hidraulikus (55kW)
Üzemi súly 15300 kg

A dízel-hidraulikus meghajtású lánctalpas járószerkezetnek köszönhetően a Pronar 18.47G önjáró dobrosta szinte bármikor mozgatható. A kiváló minőségű dobrostáló berendezést hordozó alváz önjáró mozgási funkciói rádiótávirányítóval távvezérelhetők.

 

Kérjük írjon nekünk, bármilyen kérése, kérdése merült fel
Érdeklődés jellege

Bemutatkozik az Eurotrade Gépkereskedelmi Divízió

Az Eurotrade Kft. a haszonjárművek piacán szerzett 25 éves kereskedelmi tapasztalatára és az építőipar valamint a kommunális szektor cégeivel kialakított kiváló üzleti kapcsolatra alapozva 2016-ban új üzletága indított.

A gépkereskedelmi divízió az Eurotrade-nél megszokott kiváló minőségű ügyfélkiszolgálással, szakértelemmel, gyors, pontos vevőközpontú hozzáállással várja eddigi és leendő vásárlóink érdeklődését.

Termékkörünkben már az induláskor megtalálhatók: homlokrakodók, teleszkópos és mini rakodógépek, valamint az igen kedvező ár-érték arányú SZM homlokrakodók és derékcsuklós-teleszkópos rakodók. Ezeken kívül egyéb földmunkagépek, buldózerek, törőgépek, pofástörő kanalak, mobil dobrosták, és adapterek. Hidraulikus bontókalapácsok, szorter kanalak, hegybontók

Kommunális szolgáltatóknak, önkormányzatoknak ajánljuk figyelmébe faaprítóinkat, újrahasznosításhoz lassú fordulatú shereddereinket, az úttisztítás és karbantartás gépeit, hótolókat, sószórókat, fűnyíró adaptereket.