Pronar WWT hosszú eszköztartók

Traktorok hátsó felfüggesztésére és kardánjára 5,1 - 7,1 méteres munkatávval.

Adatok WWT 600 / WWT 700T
Alapgép traktor
Munkatávolság 5,1 - 6,1 / 6,3 - 7,1 méter
Önsúly 9700 / 1120 kg

A Pronar WWT sorozatú eszköztartói traktorok hátsó hárompontos felfüggesztésére illeszthetők és a hátsó kardánhajtásról üzemelnek. Két WWT széria létezik, a normál (3,2-4,8 méter munkatávolság) és a hosszított (5,1 - 7,1 méteres munkatáv).

 

Kialakításuknak köszönhetően ezek a multifunkciós karok többféle adapter, munkaszerelék (oszlopmosó, fűnyíró, bokorvágó, stb.) üzemeltetésére alkalmasak, akár több mint 6 méteres munkatávban is. Mivel könnyen kezelhetők és alkalmasak a precíziós munkavégzésre, így nagyban megkönnyíthetik kommunális szolgáltatók, városüzemeltetők, útfenntartó társaságok napi munkáját.

Kérjük írjon nekünk, bármilyen kérése, kérdése merült fel
Érdeklődés jellege

Bemutatkozik az Eurotrade Gépkereskedelmi Divízió

Az Eurotrade Kft. a haszonjárművek piacán szerzett 25 éves kereskedelmi tapasztalatára és az építőipar valamint a kommunális szektor cégeivel kialakított kiváló üzleti kapcsolatra alapozva 2016-ban új üzletága indított.

A gépkereskedelmi divízió az Eurotrade-nél megszokott kiváló minőségű ügyfélkiszolgálással, szakértelemmel, gyors, pontos vevőközpontú hozzáállással várja eddigi és leendő vásárlóink érdeklődését.

Termékkörünkben már az induláskor megtalálhatók: homlokrakodók, teleszkópos és mini rakodógépek, valamint az igen kedvező ár-érték arányú SZM homlokrakodók és derékcsuklós-teleszkópos rakodók. Ezeken kívül egyéb földmunkagépek, buldózerek, törőgépek, pofástörő kanalak, mobil dobrosták, és adapterek. Hidraulikus bontókalapácsok, szorter kanalak, hegybontók

Kommunális szolgáltatóknak, önkormányzatoknak ajánljuk figyelmébe faaprítóinkat, újrahasznosításhoz lassú fordulatú shereddereinket, az úttisztítás és karbantartás gépeit, hótolókat, sószórókat, fűnyíró adaptereket.