Pronar MRW 2.85 shredder

Kompakt méretek, több mint 400 Le! A gazdaságos shredder.

Aprítótengely hossz/átmérő 1700/685 mm
Fordulatszám max. 44 ford./perc
Feladóbunker kapacitása 3 m3
Motor Caterpillar, 298 kW (405 Le)
Önsúly 24000 kg

A Pronar MRW 2.85 egy 2 tengelyes mechanizmussal szerelt lassú fordulatú shredder. Univerzális  aprítógép különböző anyagok méretcsökkentő feldolgozására. A gyártó shredderei egyformán alkalmasak lakossági kommunális hulladék, építési - bontási, vagy más ipari fahulladék, raklapok, és nyersfa (rönkök sőt akár tuskók) feldolgozására is.

Shreddereink fontos jellemzője a nagyfokú mobilitás. Aprítógépeink vontathatók teherautóval és munkagépekkel, traktorokkal egyaránt.

A fejlett vezérlés és a többféle - különböző kialakítású - aprítótárcsa (kés) biztosít széles körű használhatóságot a Pronar shreddereknek.

 

Kérjük írjon nekünk, bármilyen kérése, kérdése merült fel
Érdeklődés jellege

Bemutatkozik az Eurotrade Gépkereskedelmi Divízió

Az Eurotrade Kft. a haszonjárművek piacán szerzett 25 éves kereskedelmi tapasztalatára és az építőipar valamint a kommunális szektor cégeivel kialakított kiváló üzleti kapcsolatra alapozva 2016-ban új üzletága indított.

A gépkereskedelmi divízió az Eurotrade-nél megszokott kiváló minőségű ügyfélkiszolgálással, szakértelemmel, gyors, pontos vevőközpontú hozzáállással várja eddigi és leendő vásárlóink érdeklődését.

Termékkörünkben már az induláskor megtalálhatók: homlokrakodók, teleszkópos és mini rakodógépek, valamint az igen kedvező ár-érték arányú SZM homlokrakodók és derékcsuklós-teleszkópos rakodók. Ezeken kívül egyéb földmunkagépek, buldózerek, törőgépek, pofástörő kanalak, mobil dobrosták, és adapterek. Hidraulikus bontókalapácsok, szorter kanalak, hegybontók

Kommunális szolgáltatóknak, önkormányzatoknak ajánljuk figyelmébe faaprítóinkat, újrahasznosításhoz lassú fordulatú shereddereinket, az úttisztítás és karbantartás gépeit, hótolókat, sószórókat, fűnyíró adaptereket.