Pronar mpb 20.55G lánctalpas dobrosta

Nagy teljesítményű rosta, önjáró alvázon és lánctalpakon

Rostadob átmérő/hossz 2000 / 5500 mm
Rostafelület 29,8 m2
Feladóbunker kapacitása 6 m3
Meghajtás DEUTZ vagy CAT dízel-hidraulikus (68 vagy 72 kW)
Üzemi súly 20000 kg

Annak ellenére, hogy a Pronar 20.55-ös dobrostát már 5,5 méter hosszú rostadobbal szereli a gyártó, a dízel-hidraulikus meghajtású lánctalpas járószerkezetnek köszönhetőena berendezés önjáró, így munkaterületen belül bármikor mozgatható, gyakorlatilag követi a prizmát, "utána megy" a munkának. Ezzel jelentősen csökkenthető a dobrosta körül dolgozó rakodógépek menetelési távolsága, tehát csökken a rostálás fajlagos költsége. A kiváló minőségű dobrostáló berendezés önjáró funkciói rádiótávirányítóval távvezérelhetők. Az "Easy-to-use" kezelőfelülettel pedig könnyen vezérelhető a dobrosta minden egyéb funkciója.

Ha nagy teljesítményre van szükség "normál" méretekkel, akkor a Pronar 20.55G az Ön rostagépe.

Sokféle anyag rostálására alkalmas, legyen az kommunális hulladék, kavics, faapríték vagy nagy nedvességtartalmú komposzt.

 

Kérjük írjon nekünk, bármilyen kérése, kérdése merült fel
Érdeklődés jellege

Bemutatkozik az Eurotrade Gépkereskedelmi Divízió

Az Eurotrade Kft. a haszonjárművek piacán szerzett 25 éves kereskedelmi tapasztalatára és az építőipar valamint a kommunális szektor cégeivel kialakított kiváló üzleti kapcsolatra alapozva 2016-ban új üzletága indított.

A gépkereskedelmi divízió az Eurotrade-nél megszokott kiváló minőségű ügyfélkiszolgálással, szakértelemmel, gyors, pontos vevőközpontú hozzáállással várja eddigi és leendő vásárlóink érdeklődését.

Termékkörünkben már az induláskor megtalálhatók: homlokrakodók, teleszkópos és mini rakodógépek, valamint az igen kedvező ár-érték arányú SZM homlokrakodók és derékcsuklós-teleszkópos rakodók. Ezeken kívül egyéb földmunkagépek, buldózerek, törőgépek, pofástörő kanalak, mobil dobrosták, és adapterek. Hidraulikus bontókalapácsok, szorter kanalak, hegybontók

Kommunális szolgáltatóknak, önkormányzatoknak ajánljuk figyelmébe faaprítóinkat, újrahasznosításhoz lassú fordulatú shereddereinket, az úttisztítás és karbantartás gépeit, hótolókat, sószórókat, fűnyíró adaptereket.