Pronar MRW 2.85G shredder

Kompakt méret lánctalpakon! Gazdaságos, 298 KW-os teljesítményű shredder.

Aprítótengely hossz/átmérő 1700/685 mm
Fordulatszám max. 44 ford./perc
Feladóbunker kapacitása 3 m3
Motor Caterpillar, 298 kW (405 Le)
Önsúly 25000 kg

A Pronar alacsony fordulatú aprítógépei alkalmasak a lakossági kommunális hulladék, építési - bontási, vagy más ipari fahulladék, raklapok, és nyersfa (rönkök sőt akár tuskók) feldolgozására is.

Shreddereink fontos jellemzője a nagyfokú mobilitás valamint a kopásálló anyagokból készült alkatrészek biztosaítják a gép hosszú és problémamentes működését.

Lánctalpas járószerekeztnek köszönhetően a Shredder bármikor mozgatható és az alváz önjáró mozgási funkciói rádiótávirányítóval távvezérelhetők.

 

 

Kérjük írjon nekünk, bármilyen kérése, kérdése merült fel
Érdeklődés jellege

Bemutatkozik az Eurotrade Gépkereskedelmi Divízió

Az Eurotrade Kft. a haszonjárművek piacán szerzett 25 éves kereskedelmi tapasztalatára és az építőipar valamint a kommunális szektor cégeivel kialakított kiváló üzleti kapcsolatra alapozva 2016-ban új üzletága indított.

A gépkereskedelmi divízió az Eurotrade-nél megszokott kiváló minőségű ügyfélkiszolgálással, szakértelemmel, gyors, pontos vevőközpontú hozzáállással várja eddigi és leendő vásárlóink érdeklődését.

Termékkörünkben már az induláskor megtalálhatók: homlokrakodók, teleszkópos és mini rakodógépek, valamint az igen kedvező ár-érték arányú SZM homlokrakodók és derékcsuklós-teleszkópos rakodók. Ezeken kívül egyéb földmunkagépek, buldózerek, törőgépek, pofástörő kanalak, mobil dobrosták, és adapterek. Hidraulikus bontókalapácsok, szorter kanalak, hegybontók

Kommunális szolgáltatóknak, önkormányzatoknak ajánljuk figyelmébe faaprítóinkat, újrahasznosításhoz lassú fordulatú shereddereinket, az úttisztítás és karbantartás gépeit, hótolókat, sószórókat, fűnyíró adaptereket.