Biber 7 és 7 Plus

Nagy teljesítmény és könnyedség. Alkalmas kézi vagy darus adagoláshoz, rendelhető Kronos daruval, vagy daruelőkészítéssel.

Aprító rendszer Dobaprító
Pengék száma 8 db
Maximális faátmérő 37 cm
Aprítékhossz 2, 3, vagy 4 cm

A Biber 7 és 7 Plus kardánhajtású faaprítók 8 db, páronként eltolt aprítókéssel és nagy lendítőtömegű rotorral könnyed és gazdaságos munkavégzést garantálnak. A behúzó láncszalag bármilyen rönkfa, vagy nyesedék, és kéreg esetén egyenletes behordását biztosít. Darus adagolás esetén faaprító gép összes funkciója kényelmesen kezelhető a vontatóról, távirányítóval. Ezzel a Biber 7 a nagy aprítógépek teljes komfortját kínálja a felhasználóknak.

 

KÉRJEN AJÁNLATOT!

 

Kérjük írjon nekünk, bármilyen kérése, kérdése merült fel
Érdeklődés jellege

Bemutatkozik az Eurotrade Gépkereskedelmi Divízió

Az Eurotrade Kft. a haszonjárművek piacán szerzett 25 éves kereskedelmi tapasztalatára és az építőipar valamint a kommunális szektor cégeivel kialakított kiváló üzleti kapcsolatra alapozva 2016-ban új üzletága indított.

A gépkereskedelmi divízió az Eurotrade-nél megszokott kiváló minőségű ügyfélkiszolgálással, szakértelemmel, gyors, pontos vevőközpontú hozzáállással várja eddigi és leendő vásárlóink érdeklődését.

Termékkörünkben már az induláskor megtalálhatók: homlokrakodók, teleszkópos és mini rakodógépek, valamint az igen kedvező ár-érték arányú SZM homlokrakodók és derékcsuklós-teleszkópos rakodók. Ezeken kívül egyéb földmunkagépek, buldózerek, törőgépek, pofástörő kanalak, mobil dobrosták, és adapterek. Hidraulikus bontókalapácsok, szorter kanalak, hegybontók

Kommunális szolgáltatóknak, önkormányzatoknak ajánljuk figyelmébe faaprítóinkat, újrahasznosításhoz lassú fordulatú shereddereinket, az úttisztítás és karbantartás gépeit, hótolókat, sószórókat, fűnyíró adaptereket.