Biber 6

A dobaprító sorozat belépő gépe. Aprítékhossz cserélhető rostával 2 - 5 cm között.

Aprító rendszer Dobaprító
Pengék száma 4 db
Maximális faátmérő 32 cm
Aprítékhossz 2, 3, 4, vagy 5 cm

A Biber 6 a nagy aprítók számos előnyét egyesíti a kompakt mérettel és emiatt optimálisan meghajtható már 75Le-s vontatókkal is. Láncszalagos behúzó rendszer,, automata behúzás, cserélhető rosták az aprítékméret szabályozáshoz. Erdészeti vagy kert- és parképítő munkákhoz is alkalmas. Kardánhajtású és saját motoros kivitelben rendelhető faaprító.

 

KÉRJEN AJÁNLATOT!

 

 

Kérjük írjon nekünk, bármilyen kérése, kérdése merült fel
Érdeklődés jellege

Bemutatkozik az Eurotrade Gépkereskedelmi Divízió

Az Eurotrade Kft. a haszonjárművek piacán szerzett 25 éves kereskedelmi tapasztalatára és az építőipar valamint a kommunális szektor cégeivel kialakított kiváló üzleti kapcsolatra alapozva 2016-ban új üzletága indított.

A gépkereskedelmi divízió az Eurotrade-nél megszokott kiváló minőségű ügyfélkiszolgálással, szakértelemmel, gyors, pontos vevőközpontú hozzáállással várja eddigi és leendő vásárlóink érdeklődését.

Termékkörünkben már az induláskor megtalálhatók: homlokrakodók, teleszkópos és mini rakodógépek, valamint az igen kedvező ár-érték arányú SZM homlokrakodók és derékcsuklós-teleszkópos rakodók. Ezeken kívül egyéb földmunkagépek, buldózerek, törőgépek, pofástörő kanalak, mobil dobrosták, és adapterek. Hidraulikus bontókalapácsok, szorter kanalak, hegybontók

Kommunális szolgáltatóknak, önkormányzatoknak ajánljuk figyelmébe faaprítóinkat, újrahasznosításhoz lassú fordulatú shereddereinket, az úttisztítás és karbantartás gépeit, hótolókat, sószórókat, fűnyíró adaptereket.