Biber 3 sorozat

Egzakt apríték. A Biber 3-as megfelelő parkok ápolásához és apíték előállításához.

Aprító rendszer Tárcsás
Kések száma 3 db
Maximális faátmérő 18 - 21 cm
Aprítékhossz 0,5-1,5 cm

A speciális késacélból készített kivehető utóaprító fésű garantálja az egzaktan azonos méretű aprítékot amely alkalmas automata adagolású kazánokhoz. A szép egyenletes apríték szintén megfelelő talajtakaráshoz, dekorációs célra.

Rendelhető kardánhajtással, vagy saját motoros kivitelben.

KÉRJEN AJÁNLATOT!

 

Kérjük írjon nekünk, bármilyen kérése, kérdése merült fel
Érdeklődés jellege

Bemutatkozik az Eurotrade Gépkereskedelmi Divízió

Az Eurotrade Kft. a haszonjárművek piacán szerzett 25 éves kereskedelmi tapasztalatára és az építőipar valamint a kommunális szektor cégeivel kialakított kiváló üzleti kapcsolatra alapozva 2016-ban új üzletága indított.

A gépkereskedelmi divízió az Eurotrade-nél megszokott kiváló minőségű ügyfélkiszolgálással, szakértelemmel, gyors, pontos vevőközpontú hozzáállással várja eddigi és leendő vásárlóink érdeklődését.

Termékkörünkben már az induláskor megtalálhatók: homlokrakodók, teleszkópos és mini rakodógépek, valamint az igen kedvező ár-érték arányú SZM homlokrakodók és derékcsuklós-teleszkópos rakodók. Ezeken kívül egyéb földmunkagépek, buldózerek, törőgépek, pofástörő kanalak, mobil dobrosták, és adapterek. Hidraulikus bontókalapácsok, szorter kanalak, hegybontók

Kommunális szolgáltatóknak, önkormányzatoknak ajánljuk figyelmébe faaprítóinkat, újrahasznosításhoz lassú fordulatú shereddereinket, az úttisztítás és karbantartás gépeit, hótolókat, sószórókat, fűnyíró adaptereket.