Herbszt László
divízióvezető

Tisztelt leendő ügyfelünk!

Professzionális kereskedőként hiszünk abban, hogy az üzletek még a mai erősen online világban is emberek között köttetnek. Ezért, amennyiben érdeklődik az általunk forgalmazott munkagépek, kommunális és városfenntartó eszközök vagy a törés-osztályozás gépei iránt, azt javaslom, találkozzunk személyesen akár az Ön telephelyén, akár az Eurotrade M1 Truck Centrumban vagy az M0 Truck Centrumban, egy előre egyeztetett időpontban.

Addig is kérjük, küldje el érdeklődését és elérhetőségeit, hogy az Önnek legkedvezőbb ajánlatunkat kidolgozhassuk.

Kérjük írjon nekünk, bármilyen kérése, kérdése merült fel
Érdeklődés jellege

Eurotrade M1 Truck Centrum

M1-es autópálya 85-ös - Komáromi- kijáró

  • GPS:N47.6733 - E18.0985
  • Cím:2948 Kisigmánd, M1 Truck Centrum
  • Tel.:+36 34 556 655

Eurotrade M0 Truck Centrum

M0-ás autópálya 60-as - kijáró

  • GPS:N47.5346 - E19.2481
  • Cím:2143 Kistarcsa, Raktár krt. 1
  • Tel.:+36 28 552 316

Bemutatkozik az Eurotrade Gépkereskedelmi Divízió

Az Eurotrade Kft. a haszonjárművek piacán szerzett 25 éves kereskedelmi tapasztalatára és az építőipar valamint a kommunális szektor cégeivel kialakított kiváló üzleti kapcsolatra alapozva 2016-ban új üzletága indított.

A gépkereskedelmi divízió az Eurotrade-nél megszokott kiváló minőségű ügyfélkiszolgálással, szakértelemmel, gyors, pontos vevőközpontú hozzáállással várja eddigi és leendő vásárlóink érdeklődését.

Termékkörünkben már az induláskor megtalálhatók: homlokrakodók, teleszkópos és mini rakodógépek, valamint az igen kedvező ár-érték arányú SZM homlokrakodók és derékcsuklós-teleszkópos rakodók. Ezeken kívül egyéb földmunkagépek, buldózerek, törőgépek, pofástörő kanalak, mobil dobrosták, és adapterek. Hidraulikus bontókalapácsok, szorter kanalak, hegybontók

Kommunális szolgáltatóknak, önkormányzatoknak ajánljuk figyelmébe faaprítóinkat, újrahasznosításhoz lassú fordulatú shereddereinket, az úttisztítás és karbantartás gépeit, hótolókat, sószórókat, fűnyíró adaptereket.