Keleten a helyzet fokozódik

Vásárosnaményi partnerünk egyszerre két New Holland kotró rakodót vásárolt

DSC_0638.jpg

Vásárosnaményi partnerünk egyszerre két New Holland kotró rakodót vásárolt, a különböző munkaterületek igényeinek megfelelően:

Az egyik egy New Holland B110C SLA kotró rakodó powershuttle erőátvitellel, egyenes gémszerkezettel, a minél nagyobb emelési - ürítési magasságért.

A másik pedig New Holland B110C TC, powershift váltóval, törtgémes kialakítással a minél nagyobb erőért a földmunkák hatékony elvégzéséhez.

Mindkét gépen 6in1 nyitható rakodókanál van, raklapvillával, valamint teleszkópos mélyásó gém, 60-as és 30-as mélyásó kanállal, plusz 150-es rézsűkanállal. Miller gyorscserélő könnyíti a munkavégzést.

DSC_0637.jpg      DSC_0644.jpg

DSC_0638.jpg      DSC_0642.jpg

Kérjük írjon nekünk, bármilyen kérése, kérdése merült fel
Érdeklődés jellege

Bemutatkozik az Eurotrade Gépkereskedelmi Divízió

Az Eurotrade Kft. a haszonjárművek piacán szerzett 25 éves kereskedelmi tapasztalatára és az építőipar valamint a kommunális szektor cégeivel kialakított kiváló üzleti kapcsolatra alapozva 2016-ban új üzletága indított.

A gépkereskedelmi divízió az Eurotrade-nél megszokott kiváló minőségű ügyfélkiszolgálással, szakértelemmel, gyors, pontos vevőközpontú hozzáállással várja eddigi és leendő vásárlóink érdeklődését.

Termékkörünkben már az induláskor megtalálhatók: homlokrakodók, teleszkópos és mini rakodógépek, valamint az igen kedvező ár-érték arányú SZM homlokrakodók és derékcsuklós-teleszkópos rakodók. Ezeken kívül egyéb földmunkagépek, buldózerek, törőgépek, pofástörő kanalak, mobil dobrosták, és adapterek. Hidraulikus bontókalapácsok, szorter kanalak, hegybontók

Kommunális szolgáltatóknak, önkormányzatoknak ajánljuk figyelmébe faaprítóinkat, újrahasznosításhoz lassú fordulatú shereddereinket, az úttisztítás és karbantartás gépeit, hótolókat, sószórókat, fűnyíró adaptereket.