Gyárlátogatás Olaszországban

A MB Crusher gyár termékeinek összeállítását, legyártását nézhettük meg közelebbről az olaszországi Fara Vicentino-ban az MB székhelyén. Itt nem csak a gyártást hanem a kutatásfejlesztéstől egészen az értékesítésig minden fázist kezelnek és menedzselnek az MB kollégái, értékesítői.

Az MB Crusher gyár több mint 15 éves múltjának köszönhetően a termék egyenlő a minőséggel és hatékonysággal. A több éves tapasztalat és a gyártás precizitása révén a pofástörő kanalak, a dobrosta kanalak, a hegybontó adapterek és a szorter kanalak megállják a helyüket minden körülmények között, amelyet tüzetesebben is szemügyre vehettünk a demonstráció során.

A gyár különlegessége és egyben a minőség védjegye is, hogy a mai napig kézzel szerelik össze az adaptereket és kevés az automatizálás, robotizálás. Az bemutatók során az ügyfeleink láthatták a burkolat nélküli pofástörő kanál szerkezetét, elemeit, majd konklúzióként elmondták, hogy az MB termékeinek kopó, mozgó és hidraulikus alkatrészei könnyen hozzáférhetőek és szerelhetőek. A gyárból, készletről minden alkatrészt után lehet rendelni.

A gyakorlati bemutatón ügyfeleink kipróbálhatták a BF 70.2 és BF 90.3 pofástörő kanalat valamint egy S18 dobrosta kanalat is. A meggyőző bemutató során a törés és rostálás gyorsaságát emelték ki ügyfeleink. A demonstráció befejezéseképpen útmutatót kaptunk a kanál megfelelő használatáról, működési elvéről, hidraulikus nyomásértékekről, törési méret állításáról és műszaki karbantartásáról.

A 15 éves tapasztalat, a minőségi Hardox acél anyagok, a kézi öss

zeszerelés mind mind hozzájárulnak az MB Crusher termékek hatékonyságához és megbízhatóságához.

IMG_20180904_103418.jpg

 

IMG_20180904_110224.jpg

 

IMG_20180904_101203.jpg

 

IMG_20180904_101841.jpg

Kérjük írjon nekünk, bármilyen kérése, kérdése merült fel
Érdeklődés jellege

Bemutatkozik az Eurotrade Gépkereskedelmi Divízió

Az Eurotrade Kft. a haszonjárművek piacán szerzett 25 éves kereskedelmi tapasztalatára és az építőipar valamint a kommunális szektor cégeivel kialakított kiváló üzleti kapcsolatra alapozva 2016-ban új üzletága indított.

A gépkereskedelmi divízió az Eurotrade-nél megszokott kiváló minőségű ügyfélkiszolgálással, szakértelemmel, gyors, pontos vevőközpontú hozzáállással várja eddigi és leendő vásárlóink érdeklődését.

Termékkörünkben már az induláskor megtalálhatók: homlokrakodók, teleszkópos és mini rakodógépek, valamint az igen kedvező ár-érték arányú SZM homlokrakodók és derékcsuklós-teleszkópos rakodók. Ezeken kívül egyéb földmunkagépek, buldózerek, törőgépek, pofástörő kanalak, mobil dobrosták, és adapterek. Hidraulikus bontókalapácsok, szorter kanalak, hegybontók

Kommunális szolgáltatóknak, önkormányzatoknak ajánljuk figyelmébe faaprítóinkat, újrahasznosításhoz lassú fordulatú shereddereinket, az úttisztítás és karbantartás gépeit, hótolókat, sószórókat, fűnyíró adaptereket.