Hírek

Keleten a helyzet fokozódik

Vásárosnaményi partnerünk egyszerre két New Holland kotró rakodót vásárolt

DSC_0638.jpg

Újabb New Holland kotró-rakodó

Az ország észak-keleti oldalára, Miskolc mellé került ez a jól felszerelt New Holland B110 C TC kombigép

DSC_0614.JPG

MB törő és rosta Budapestre

Csepeli székhelyű, földmukákra szakosodott cég döntött úgy, hogy nem fizet többé a törő bérlésért, hanem saját eszközöket szerez be.

Gépbeszerzés 70%-os támogatással

Gépbeszerzés 70%-os támogatási intenzitással, akár 153 millió forint támogatási összeg is elnyerhető!

Kalapácsos aprítógép Siófokon

Május közepén leszállítottuk a kalapácsos aprítógépet, az új komposztálási folyamathoz.

Újabb kotró-rakodó

Az alföld keleti oldalára, Békésre megy dolgozni az újabb New Holland B110C kombi rakodó, melyet átadásra készítettünk ma elő.

Gumihevederes New Holland rakodó

Ez az eladás kész bravúr volt. A márkakereskedői árlistában nem is szereplő gépet szereztünk ügyfelünknek 2 hét alatt. Azóta már Tapolcán építik vele a naperőművet. A képekért kattints!

Dobrosta kanál az Alföldre

 Békéscsabára kerül az S14-es dobrosta kanál

Építőipari pályázat

Megjelent az építőipari ágazat technológiai korszerűsítésére, hatékonyságának növelésére irányuló pályázati felhívás.

Nincs lazsálás...

A beszámított használt Komatsu kotró-rakodó újra gazdára talált.

 

New Holland rakodó a hó és a jég ellen

Ezt a csinos kis New Holland W80C gumikerekes homolokrakodót éppen a havazás előtt 6 - 8 órával sikerült átadni Iváncsán.

Szériaváltás a kompakt faaprítóknál

 

DVR ELADVA.jpg

 Régi partnerünk a Csikós-Gép Kft. elvitte raktárról az utolsó darab Tiger Speed DRV faaprítót, mellyel a munkaterületükön felsarjadt fás szárú nyesedéket fogják aprítani.

 

 Nálunk viszont t120.jpgezzel "hivatalosan" is megkeződött az új SKARPER PRO faaprítógép-család forgalmazása. Várjuk az ajánlatkéréseket!

Kovaco seprőgép átadás

A Poultry 2000 Kft. részére átadtunk egy Kovaco 92 180 típusú seprőgépet amit a telephely és munkaterület tisztán tartására fognak használni. Az ipari seprőgépet egy derékcsuklós kompakt homlokrakodón használják, amellyel a összegyűjthetik a por, nagyszemcsés vagy darabos szennyeződéseket, hulladékot.

Gyárlátogatás Olaszországban

A MB Crusher gyár termékeinek összeállítását, legyártását nézhettük meg közelebbről az olaszországi Fara Vicentino-ban az MB székhelyén. Itt nem csak a gyártást hanem a kutatásfejlesztéstől egészen az értékesítésig minden fázist kezelnek és menedzselnek az MB kollégái, értékesítői.

MB Crusher pofástörő kanál átadás

Rövid időn belül gazdára talált egy nagy 4,2 tonnás és egy kisebb 850 kg-os MB Crusher pofástörő kanál. A nagyobb MB - BF90 S4 HD jelzésű kanalat vasúti betontalpfák összezúzására fogják használni. Az MB Crusher C50-es kanállal pedig a Geoszolg Kft. fogja újrahasznosításra alkalmassá tenni az építési és bontási törmeléket.

Pronar dobrosta átadás

Egyik leányvállalatunk beelőzött a Pronar gépek értékesítése terén, ugyanis átadott egy MPB14.44 típusú mobil dobrostát. A dobrosta kis méretének köszönhetően mozgékony és kiemelten költséghatékony munkavégzést biztosít és sokféle anyag rostálására alkalmas, legyen az kommunális hulladék, kavics, faapríték vagy nagy nedvességtartalmú komposzt. Az átadott Pronar dobrostát a romániai vasú építési és felújítási munkálatoknál fogják használni.

Eschlböck Biber 7 átadás

Átadtunk egy Eschlböck Biber 7 típusú kardánhajtásos faaprítót, amelybe maximálisan 37 cm átmérőjű fa adagolható. A gép 8 db páronként eltolt aprítókéssel és dobaprító rendszerrel rendelkezik. Az apríték megfelelő méretét a gép 3 cm perforációjú rostával biztosítja, és az így előállított apríték hossza pedig 2-3 cm. Ügyfelünk, a faaprító próbaüzemét bükkfa aprításával végezte. Az aprítékot pedig pulyka és sertéstelepek fűtésére fogják használni.

Pronar homlokrakodó adapter átadás

 

Átadtunk a Rávüsz Kft. részére a korábban vásárolt Pronar P5 –ös traktorra felszerelt Pronar LC3A homlokrakodó adaptert, amelyet földmunkálatoknál és tereprendezésnél fognak használni.

 

Idén év végén még lesz lehetősége a hazai vállalkozásoknak pályázni új gépek és eszközök beszerzésére!

Várhatóan 2017. november 30-tól beadható a GINOP-2.1.8-17 kódjelű eszközbeszerzéses pályázat. A KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén című pályázat keretében 5-15 millió Ft támogatás igényelhető új gépek és eszközök beszerzésére. Most a korábbi gyakorlattal ellentétben nem csak termelő és gyártó cégek nyújthatnak be pályázatot.

Átadtuk az első New Holland kotró-rakodót

Júniustól forgalmazott New Holland gépek közül átadtuk az első kotró-rakodót a Radon Invest Kft. Homokhátsági Hulladékgazdálkodási cégcsoport tagjának. A New Holland B100C típusú munkagépét a járdaépítésnél, térkövezésnél, padkaépítésnél fogják használni.

Bemutatkozott a New Holland az Eurotrade Kft. szakmai napján

Az Eurotrade Kft. június 27-én megrendezett kommunális szakmai napján többek között bemutatkoztak a New Holland Construction munkagépei is, melyek újdonságnak számítanak a gépkereskedelmi divíziónk kínálatában.

Utolsó lehetőség, hogy az erdészeti ágazat technológiai berendezéseire pályázzon!

Kiírásra került a „VP5-8.6.1-17 Erdészeti technológiákra, valamint erdei termékek feldolgozására és piaci értékesítésére irányuló beruházások” című pályázat.

Megjelentek az új Shantui dózerek

Gépkereskedelmi kínálatunkban megjelentek a Shantui gyár legújabb generációs hidrosztatikus hajtásláncú buldózerei.

Zökkenőmentes újrahasznosítás

Az MB Crusher bemutatja a világ lekisebb és legtermékenyebb beton recycling központját! VIDEÓ !!!

Biber 7 faaprító átadás

Sikeres aprítógép átadás Tamásiban

Kovaco árokásó adapter átadás

MZ600-as Kovaco árokásó adaptert sikeresen átadtuk a Heoscont Hungária Kft-részére, akik egyedi kialakítású Bucher márkájú kommunális eszközhordóra szerelik majd fel a szerkezetet.

GINOP pályázatok - idén földmunkagépekre is pályázhat

Kiírásra kerültek a GINOP 1.2.1-16, illetve GINOP 1.2.2-16 kódszámú pályázatok, amelyek mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásaihoz, illetve mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítéséhez nyújtanak támogatást.

Sikeres átadás Ráckevén

2016.08.30-án sikerrel átadtuk Szadai József úrnak, Ráckeve polgármesterének a megrendelt kommunális gépcsomagot.

Kérjük írjon nekünk, bármilyen kérése, kérdése merült fel
Érdeklődés jellege

Bemutatkozik az Eurotrade Gépkereskedelmi Divízió

Az Eurotrade Kft. a haszonjárművek piacán szerzett 25 éves kereskedelmi tapasztalatára és az építőipar valamint a kommunális szektor cégeivel kialakított kiváló üzleti kapcsolatra alapozva 2016-ban új üzletága indított.

A gépkereskedelmi divízió az Eurotrade-nél megszokott kiváló minőségű ügyfélkiszolgálással, szakértelemmel, gyors, pontos vevőközpontú hozzáállással várja eddigi és leendő vásárlóink érdeklődését.

Termékkörünkben már az induláskor megtalálhatók: homlokrakodók, teleszkópos és mini rakodógépek, valamint az igen kedvező ár-érték arányú SZM homlokrakodók és derékcsuklós-teleszkópos rakodók. Ezeken kívül egyéb földmunkagépek, buldózerek, törőgépek, pofástörő kanalak, mobil dobrosták, és adapterek. Hidraulikus bontókalapácsok, szorter kanalak, hegybontók

Kommunális szolgáltatóknak, önkormányzatoknak ajánljuk figyelmébe faaprítóinkat, újrahasznosításhoz lassú fordulatú shereddereinket, az úttisztítás és karbantartás gépeit, hótolókat, sószórókat, fűnyíró adaptereket.