Hidromek 640 WL homlokrakodó

26 tonna, 4,2 m3 kanál. A barátságos óriás, Mercedes motorral.

Motor típus Mercedes Benz 6R1100
Teljesítmény 242 kW (324 Le)
Nyomaték 1600 Nm
Üzemi súly 26300 kg
Standard kanál 4,2 m3
Billenési terhelés 19269 kg

 

BEVEZETŐ ÁR:

Hidromek 640 WL

209.900.- € + ÁFA

A Hidromek építőipari és munkagép gépkínálata nem válhatott teljessé a HMK 640WL homlokrakodó nélkül. A 26,3 tonnás derékcsuklós homlokrakodóban 6 hengeres 11 literes Mercedes motor dolgozik és mozgatja a 4,2 m3-es rakodókanalat.

 

 

Kérjük írjon nekünk, bármilyen kérése, kérdése merült fel
Érdeklődés jellege

Bemutatkozik az Eurotrade Gépkereskedelmi Divízió

Az Eurotrade Kft. a haszonjárművek piacán szerzett 25 éves kereskedelmi tapasztalatára és az építőipar valamint a kommunális szektor cégeivel kialakított kiváló üzleti kapcsolatra alapozva 2016-ban új üzletága indított.

A gépkereskedelmi divízió az Eurotrade-nél megszokott kiváló minőségű ügyfélkiszolgálással, szakértelemmel, gyors, pontos vevőközpontú hozzáállással várja eddigi és leendő vásárlóink érdeklődését.

Termékkörünkben már az induláskor megtalálhatók: homlokrakodók, teleszkópos és mini rakodógépek, valamint az igen kedvező ár-érték arányú SZM homlokrakodók és derékcsuklós-teleszkópos rakodók. Ezeken kívül egyéb földmunkagépek, buldózerek, törőgépek, pofástörő kanalak, mobil dobrosták, és adapterek. Hidraulikus bontókalapácsok, szorter kanalak, hegybontók

Kommunális szolgáltatóknak, önkormányzatoknak ajánljuk figyelmébe faaprítóinkat, újrahasznosításhoz lassú fordulatú shereddereinket, az úttisztítás és karbantartás gépeit, hótolókat, sószórókat, fűnyíró adaptereket.