Hidromek 140W gumikerekes kotró

16,2 tonnás forgó-kotró, rövid határidővel, jó áron

Motor típus Isuzu
Teljesítmény 93 kW (127 Le)
Üzemi súly 16200 kg
Standard kanál 0,53 m3

    

 

A GEN Series 140 W gumikerekes kotrógép innovatív kialakítása kiemelkedő teljesítményt, egyszerűséget és sokoldalúságot biztosít. Ez teszi lehetővé, hogy a 140W forgó-rakodó tökéletes irányítási képességgel és megbízhatósággal rendelkezzen, és biztosítja az alacsony üzemanyag-fogyasztást, a könnyű karbantartást és a kezelői kényelmet.

 

Kérjük írjon nekünk, bármilyen kérése, kérdése merült fel
Érdeklődés jellege

Bemutatkozik az Eurotrade Gépkereskedelmi Divízió

Az Eurotrade Kft. a haszonjárművek piacán szerzett 25 éves kereskedelmi tapasztalatára és az építőipar valamint a kommunális szektor cégeivel kialakított kiváló üzleti kapcsolatra alapozva 2016-ban új üzletága indított.

A gépkereskedelmi divízió az Eurotrade-nél megszokott kiváló minőségű ügyfélkiszolgálással, szakértelemmel, gyors, pontos vevőközpontú hozzáállással várja eddigi és leendő vásárlóink érdeklődését.

Termékkörünkben már az induláskor megtalálhatók: homlokrakodók, teleszkópos és mini rakodógépek, valamint az igen kedvező ár-érték arányú SZM homlokrakodók és derékcsuklós-teleszkópos rakodók. Ezeken kívül egyéb földmunkagépek, buldózerek, törőgépek, pofástörő kanalak, mobil dobrosták, és adapterek. Hidraulikus bontókalapácsok, szorter kanalak, hegybontók

Kommunális szolgáltatóknak, önkormányzatoknak ajánljuk figyelmébe faaprítóinkat, újrahasznosításhoz lassú fordulatú shereddereinket, az úttisztítás és karbantartás gépeit, hótolókat, sószórókat, fűnyíró adaptereket.