A gyártó bemutatása

Termék kategóriák

 

Gumikerekes-kotró.png  Lánctalpas-kotró.png  Homlokrakodó.png  Gréder.png

 

A Hidromek gyár történeteHidromek logo

 A HİDROMEK világszerte ismert építőipari gép gyártó,  1978-ban alakult Ankarában. A HİDROMEK alapítója, Hasan Basri Bozkurt úr, és eleinte mezőgazdasági traktorokhoz készült tartozékokat gyártottak. Hamarosan elkészült az első, török ​​mérnökök által tervezett építőgép. A termékpalettát bővítették, ami a HİDROMEK növekedéséhez vezetett. A HİDROMEK ma mintegy 2000 alkalmazottat foglalkoztat. A hidraulikus kotrógépeket, gumikerekes rakodógépeket, a motoros grédereket és a homlokrakodókat hat gyártóüzemben gyártják.

A HİDROMEK építőipari gépei, munkagépei 17 nemzetközileg elismert díjat nyertek az elmúlt években.

A HİDROMEK az első és egyetlen török ​​gépgyártó, amely immár 6 éve szerepel a KHL Csoport médiaintézetének "Sárga tábla" listáján, amely az egész világra vonatkozóan tájékoztatást nyújt az építőipari gépekről és referenciát ad az egész iparág számára. A lista tartalmazza a világ legnagyobb építőipari gépgyártóit. Az IMDER (Törökország Építőipari Berendezések Forgalmazói és Gyártói Szövetsége) által bejelentett adatok szerint a HİDROMEK az az utóbbi 7 évben Törökország piacvezetője,  a kotrógép-értékesítésnél és 1 éve már a gréderek értékesítésénél is.

 

         

Kérjük írjon nekünk, bármilyen kérése, kérdése merült fel
Érdeklődés jellege

Bemutatkozik az Eurotrade Gépkereskedelmi Divízió

Az Eurotrade Kft. a haszonjárművek piacán szerzett 25 éves kereskedelmi tapasztalatára és az építőipar valamint a kommunális szektor cégeivel kialakított kiváló üzleti kapcsolatra alapozva 2016-ban új üzletága indított.

A gépkereskedelmi divízió az Eurotrade-nél megszokott kiváló minőségű ügyfélkiszolgálással, szakértelemmel, gyors, pontos vevőközpontú hozzáállással várja eddigi és leendő vásárlóink érdeklődését.

Termékkörünkben már az induláskor megtalálhatók: homlokrakodók, teleszkópos és mini rakodógépek, valamint az igen kedvező ár-érték arányú SZM homlokrakodók és derékcsuklós-teleszkópos rakodók. Ezeken kívül egyéb földmunkagépek, buldózerek, törőgépek, pofástörő kanalak, mobil dobrosták, és adapterek. Hidraulikus bontókalapácsok, szorter kanalak, hegybontók

Kommunális szolgáltatóknak, önkormányzatoknak ajánljuk figyelmébe faaprítóinkat, újrahasznosításhoz lassú fordulatú shereddereinket, az úttisztítás és karbantartás gépeit, hótolókat, sószórókat, fűnyíró adaptereket.