Padkafelújító, padkarakó adapter

Gyors, pontos, gazdaságos padkaképzés, és felújítás.

Típus KRW290
Teljes szélesség 3200 mm
Munka szélesség 970-1520 mm
Önsúly 1800 kg
Olajáram 60-85 liter/perc
Olajnyomás 180-240 bar

A Road Widener szerelvény elengedhetetlen az állami és önkormányzati út és autópálya fenntartók, útépítők és tereprendezők számára, akik nagyobb működési hatékonyságra és nagyobb termelékenységre törekednek az útépítés területén.

Itt a lehetőség, hogy kiváltsa a "lapátos emberek" lassú és bizonytalan munkáját. A Road Widener holnap is bejön munkakezdésre!

 

Kérjük írjon nekünk, bármilyen kérése, kérdése merült fel
Érdeklődés jellege

Bemutatkozik az Eurotrade Gépkereskedelmi Divízió

Az Eurotrade Kft. a haszonjárművek piacán szerzett 25 éves kereskedelmi tapasztalatára és az építőipar valamint a kommunális szektor cégeivel kialakított kiváló üzleti kapcsolatra alapozva 2016-ban új üzletága indított.

A gépkereskedelmi divízió az Eurotrade-nél megszokott kiváló minőségű ügyfélkiszolgálással, szakértelemmel, gyors, pontos vevőközpontú hozzáállással várja eddigi és leendő vásárlóink érdeklődését.

Termékkörünkben már az induláskor megtalálhatók: homlokrakodók, teleszkópos és mini rakodógépek, valamint az igen kedvező ár-érték arányú SZM homlokrakodók és derékcsuklós-teleszkópos rakodók. Ezeken kívül egyéb földmunkagépek, buldózerek, törőgépek, pofástörő kanalak, mobil dobrosták, és adapterek. Hidraulikus bontókalapácsok, szorter kanalak, hegybontók

Kommunális szolgáltatóknak, önkormányzatoknak ajánljuk figyelmébe faaprítóinkat, újrahasznosításhoz lassú fordulatú shereddereinket, az úttisztítás és karbantartás gépeit, hótolókat, sószórókat, fűnyíró adaptereket.