New Holland minikotrók

2 tonna alatti kotrók, állítható nyomtávszélességgel

Típus, modell E17C / E18C
Rendelhető kivitel védőkeretes / zárt fülke
Üzemi súly (kg) 1770 / 1890
Motor 12,5 kW (16,8 Le)
Farsöprés (mm) 0 / 440
Max. ásási mélység (mm) 2350 / 2400
Max. rakodási magasság (mm) 2660 / 2670

A sokoldalú felhasználhatóság alapkövetelmény volt a New Holland E szériás minikotróinak tervezésekor. Ennek eredményeképpen az E17C és az E18C egyaránt erőteljes menetelési képességgel rendelkezik, melyet a rendkívül alacsonyra helyezett súlypont támogat.

A New Holland mini kotrógépei gumiláncos járószerkezettel kaphatóak, a lánctalpak nyomtáv szélessége mindkét modellen hidraulikusan állítható!

 

Kérjük írjon nekünk, bármilyen kérése, kérdése merült fel
Érdeklődés jellege

Bemutatkozik az Eurotrade Gépkereskedelmi Divízió

Az Eurotrade Kft. a haszonjárművek piacán szerzett 25 éves kereskedelmi tapasztalatára és az építőipar valamint a kommunális szektor cégeivel kialakított kiváló üzleti kapcsolatra alapozva 2016-ban új üzletága indított.

A gépkereskedelmi divízió az Eurotrade-nél megszokott kiváló minőségű ügyfélkiszolgálással, szakértelemmel, gyors, pontos vevőközpontú hozzáállással várja eddigi és leendő vásárlóink érdeklődését.

Termékkörünkben már az induláskor megtalálhatók: homlokrakodók, teleszkópos és mini rakodógépek, valamint az igen kedvező ár-érték arányú SZM homlokrakodók és derékcsuklós-teleszkópos rakodók. Ezeken kívül egyéb földmunkagépek, buldózerek, törőgépek, pofástörő kanalak, mobil dobrosták, és adapterek. Hidraulikus bontókalapácsok, szorter kanalak, hegybontók

Kommunális szolgáltatóknak, önkormányzatoknak ajánljuk figyelmébe faaprítóinkat, újrahasznosításhoz lassú fordulatú shereddereinket, az úttisztítás és karbantartás gépeit, hótolókat, sószórókat, fűnyíró adaptereket.