New Holland kompakt kotrók

5,6 vagy 6 tonnás kotrók, többféle járószerkezettel

Típus, modell E57C / E60C
Rendelhető kivitel Mindkét modell fülkével
Üzemi súly (kg) 5580 / 5980
Motor Yanmar 49,9 kW (66,9 Le) Tier4B / Stage IV
Farsöprés (mm) 690 / 80
Max. ásási mélység (mm) 4060 / 3990
Max. rakodási magasság (mm) 4180 / 4100

A New Holland Construction kompakt méretű kotrógépei két méretben, 5,6 vagy 6 tonnás önsúllyal készülnek. Mindkét modell rendelhető gumihevederes, szekcionált gumilánctalpas, acélláncos és gumibetétes acélláncos járószerkezettel. Így Ön összesen 10 különböző változatban rendelhet New Holland E szériás kompakt kotrógépet.

A géptest az E57 modellnél hagyományos, míg az E60 esetében ú.n. "medium SR" design, a lehető legkisebb hátsó túlnyúlás érdekében.

Az E57C és az E60C kotrógép is három szivattyúval van felszerelve alapesetben, de nagy olajigényű adapterek üzemeltetéséhez, szükség esetén rendelhető negyedik szivattyú is.

A gazdaságos üzemeltetés érdekében kompakt kotróinkban szériában üzemel az "auto-idle" rendszer, ami automatikusan csökkenti a motor fordulatszámát, ha adott pillanatban a főhidraulika és a  menetelő rendszer sem igényel olajat.

A New Holland E57C és E60C kotrógépek műszerfala széria 14,5 cm-es érintőképernyős LED kijelzővel segít a gépkezelőt tájékoztatni a legfontosabb információkról.

 

 

Kérjük írjon nekünk, bármilyen kérése, kérdése merült fel
Érdeklődés jellege

Bemutatkozik az Eurotrade Gépkereskedelmi Divízió

Az Eurotrade Kft. a haszonjárművek piacán szerzett 25 éves kereskedelmi tapasztalatára és az építőipar valamint a kommunális szektor cégeivel kialakított kiváló üzleti kapcsolatra alapozva 2016-ban új üzletága indított.

A gépkereskedelmi divízió az Eurotrade-nél megszokott kiváló minőségű ügyfélkiszolgálással, szakértelemmel, gyors, pontos vevőközpontú hozzáállással várja eddigi és leendő vásárlóink érdeklődését.

Termékkörünkben már az induláskor megtalálhatók: homlokrakodók, teleszkópos és mini rakodógépek, valamint az igen kedvező ár-érték arányú SZM homlokrakodók és derékcsuklós-teleszkópos rakodók. Ezeken kívül egyéb földmunkagépek, buldózerek, törőgépek, pofástörő kanalak, mobil dobrosták, és adapterek. Hidraulikus bontókalapácsok, szorter kanalak, hegybontók

Kommunális szolgáltatóknak, önkormányzatoknak ajánljuk figyelmébe faaprítóinkat, újrahasznosításhoz lassú fordulatú shereddereinket, az úttisztítás és karbantartás gépeit, hótolókat, sószórókat, fűnyíró adaptereket.