New Holland B115C kotró-rakodó

New Holland B115C kotró-rakodó négykerék kormányzással

Motor típus FPT F5H, common rail (Tier 4B / Stage IV)
Teljesítmény 83 kW / 111 Le
Nyomaték 467 Nm
Erőátvitel Poweshift, 4 sebesség
Üzemi súly 8400 - 9100 kg
Ürítési magasság 2674 mm
Emelési magasság 3478 mm
Emelési kapacitás 3075 kg
Ásási mélység 4480 vagy 5670 mm
Kinyúlás talajszinten 5430 vagy 6500 mm

A New Holland gyár kotró-rakodó gépeinek zászlóshajója a B115C, amely a JCB 4CX kotró-rakodók kiváló alternatívája mivel elöl-hátul egyforma méretű abroncsokkal és négykerék kormányzással kerül forgalomba.

 

 

 

 

Kérjük írjon nekünk, bármilyen kérése, kérdése merült fel
Érdeklődés jellege

Bemutatkozik az Eurotrade Gépkereskedelmi Divízió

Az Eurotrade Kft. a haszonjárművek piacán szerzett 25 éves kereskedelmi tapasztalatára és az építőipar valamint a kommunális szektor cégeivel kialakított kiváló üzleti kapcsolatra alapozva 2016-ban új üzletága indított.

A gépkereskedelmi divízió az Eurotrade-nél megszokott kiváló minőségű ügyfélkiszolgálással, szakértelemmel, gyors, pontos vevőközpontú hozzáállással várja eddigi és leendő vásárlóink érdeklődését.

Termékkörünkben már az induláskor megtalálhatók: homlokrakodók, teleszkópos és mini rakodógépek, valamint az igen kedvező ár-érték arányú SZM homlokrakodók és derékcsuklós-teleszkópos rakodók. Ezeken kívül egyéb földmunkagépek, buldózerek, törőgépek, pofástörő kanalak, mobil dobrosták, és adapterek. Hidraulikus bontókalapácsok, szorter kanalak, hegybontók

Kommunális szolgáltatóknak, önkormányzatoknak ajánljuk figyelmébe faaprítóinkat, újrahasznosításhoz lassú fordulatú shereddereinket, az úttisztítás és karbantartás gépeit, hótolókat, sószórókat, fűnyíró adaptereket.