New Holland B100C kotró-rakodó

A New Holland traktor-rakodók belépő modellje, versenyképes áron!

Motor típus FPT F5H, common rail (Tier 4B / Stage IV)
Teljesítmény 73 kW / 98 Le
Nyomaték 459 Nm
Erőátvitel Poweshuttle, 4 sebesség
Üzemi súly 8100 - 8800 kg
Ürítési magasság 3218 mm
Emelési magasság 3458 mm
Emelési kapacitás 3450 kg
Ásási mélység 4600 vagy 5785 mm
Kinyúlás talajszinten 5440 vagy 6540 mm

A New Holland gyár kotró-rakodó gépeinek belépő modellje a B100C, amely a JCB 3CX kotró-rakodók kiváló alternatívája, egy patinás ismert márka presztízsét kínálja a távol-keleti gyártmányok árszintjén. Termelékeny és sokoldalú munkavégzést garantál a CNH Industrial motorgyártója a Fiat Powertrain  közel 100 Le-s, Tier 4B minősítésű motorjával. A kotrórakodó kezelése egyszerű és gyors, az alacsony üzemanyag fogyasztás miatt pedig a működtetése gazdaságos.

Kérjük írjon nekünk, bármilyen kérése, kérdése merült fel
Érdeklődés jellege

Bemutatkozik az Eurotrade Gépkereskedelmi Divízió

Az Eurotrade Kft. a haszonjárművek piacán szerzett 25 éves kereskedelmi tapasztalatára és az építőipar valamint a kommunális szektor cégeivel kialakított kiváló üzleti kapcsolatra alapozva 2016-ban új üzletága indított.

A gépkereskedelmi divízió az Eurotrade-nél megszokott kiváló minőségű ügyfélkiszolgálással, szakértelemmel, gyors, pontos vevőközpontú hozzáállással várja eddigi és leendő vásárlóink érdeklődését.

Termékkörünkben már az induláskor megtalálhatók: homlokrakodók, teleszkópos és mini rakodógépek, valamint az igen kedvező ár-érték arányú SZM homlokrakodók és derékcsuklós-teleszkópos rakodók. Ezeken kívül egyéb földmunkagépek, buldózerek, törőgépek, pofástörő kanalak, mobil dobrosták, és adapterek. Hidraulikus bontókalapácsok, szorter kanalak, hegybontók

Kommunális szolgáltatóknak, önkormányzatoknak ajánljuk figyelmébe faaprítóinkat, újrahasznosításhoz lassú fordulatú shereddereinket, az úttisztítás és karbantartás gépeit, hótolókat, sószórókat, fűnyíró adaptereket.