Shantui SD 13 YE és YS

Hidrosztatikus hajtású buldózer 6 utas tolólappal, normál vagy széles lánccal.

Üzemi súly YE/YS 12800 / 13400 kg
Teljes hossz 6068 mm
Motor típusa Cummins QSB6.7
Földtolási kapacitás YE/YS 3,07 / 3,39 m³

Shantui gyár SD13 (azaz 130 lőerős teljesítményű) buldózerei verhetetlen ár-érték aránnyukkal, továbbá az alacsony meghibásodási rátájuk révén kiemelt helyet foglalnak el a saját kategóriájukban.

A Magyarországon is 10 éve közkedvelt Shantui buldózerek új szériáját teljes hidrosztatikus hajtással, és alapáron hatutas tolólappal kínáljuk, miközben garantáljuk a kategória legkedvezőbb árait.

 

A berendezés ára tartalmazza:

  • Eredeti Cummins motor
  • Teljes hidrosztatikus hajtás
  • Powershift váltó
  • Hatutas hidraulikus mozgatású tolólap
  • ROPS & FOPS kabin
  • Légkondícionáló
  • Tolatásjelzés

 

Kérjük írjon nekünk, bármilyen kérése, kérdése merült fel
Érdeklődés jellege

Bemutatkozik az Eurotrade Gépkereskedelmi Divízió

Az Eurotrade Kft. a haszonjárművek piacán szerzett 25 éves kereskedelmi tapasztalatára és az építőipar valamint a kommunális szektor cégeivel kialakított kiváló üzleti kapcsolatra alapozva 2016-ban új üzletága indított.

A gépkereskedelmi divízió az Eurotrade-nél megszokott kiváló minőségű ügyfélkiszolgálással, szakértelemmel, gyors, pontos vevőközpontú hozzáállással várja eddigi és leendő vásárlóink érdeklődését.

Termékkörünkben már az induláskor megtalálhatók: homlokrakodók, teleszkópos és mini rakodógépek, valamint az igen kedvező ár-érték arányú SZM homlokrakodók és derékcsuklós-teleszkópos rakodók. Ezeken kívül egyéb földmunkagépek, buldózerek, törőgépek, pofástörő kanalak, mobil dobrosták, és adapterek. Hidraulikus bontókalapácsok, szorter kanalak, hegybontók

Kommunális szolgáltatóknak, önkormányzatoknak ajánljuk figyelmébe faaprítóinkat, újrahasznosításhoz lassú fordulatú shereddereinket, az úttisztítás és karbantartás gépeit, hótolókat, sószórókat, fűnyíró adaptereket.