Shantui SD 10 YE és YS buldózer

Hidrosztatikus hajtás, 9,2 - 9,5 tonna, 6 utas tolólap, normál vagy széles lánc

Üzemi súly YE/YS 9200 / 9500 kg
Teljes hossz 5012 mm
Motor típusa Cummins QSB4.5
Földtolási kapacitás YE/YS 2,38 / 2,66 m³

Shantui gyár SD10 (azaz 100 lőerős motorteljesítményű) buldózerei verhetetlen ár-érték aránnyukkal, továbbá az alacsony meghibásodási rátájuk révén kiemelt helyet foglalnak el a saját kategóriájukban.

A Magyarországon is 10 éve közkedvelt Shantui buldózerek új szériáját teljes hidrosztatikus hajtással, és alapáron hatutas tolólappal kínáljuk, miközben garantáljuk a kategória legkedvezőbb árait.

 

A berendezés ára tartalmazza:

  • Eredeti Cummins motor
  • Teljes hidrosztatikus hajtás
  • Powershift váltó
  • Hatutas hidraulikus mozgatású tolólap
  • ROPS & FOPS kabin
  • Légkondícionáló
  • Tolatásjelzés

Kérjük írjon nekünk, bármilyen kérése, kérdése merült fel
Érdeklődés jellege

Bemutatkozik az Eurotrade Gépkereskedelmi Divízió

Az Eurotrade Kft. a haszonjárművek piacán szerzett 25 éves kereskedelmi tapasztalatára és az építőipar valamint a kommunális szektor cégeivel kialakított kiváló üzleti kapcsolatra alapozva 2016-ban új üzletága indított.

A gépkereskedelmi divízió az Eurotrade-nél megszokott kiváló minőségű ügyfélkiszolgálással, szakértelemmel, gyors, pontos vevőközpontú hozzáállással várja eddigi és leendő vásárlóink érdeklődését.

Termékkörünkben már az induláskor megtalálhatók: homlokrakodók, teleszkópos és mini rakodógépek, valamint az igen kedvező ár-érték arányú SZM homlokrakodók és derékcsuklós-teleszkópos rakodók. Ezeken kívül egyéb földmunkagépek, buldózerek, törőgépek, pofástörő kanalak, mobil dobrosták, és adapterek. Hidraulikus bontókalapácsok, szorter kanalak, hegybontók

Kommunális szolgáltatóknak, önkormányzatoknak ajánljuk figyelmébe faaprítóinkat, újrahasznosításhoz lassú fordulatú shereddereinket, az úttisztítás és karbantartás gépeit, hótolókat, sószórókat, fűnyíró adaptereket.