SHANTUI DH 16K buldózer

ÚJDONSÁG!

Az új K széria, Tier 4 final / EUR Stage IV motor, verhetetlen ár!

Motor Cummins 6,7 FPT N67
Emisszió Tier 4 final / EURO Stage IV
Teljesítmény 142 kW / 190 Le
Nyomaték 850 Nm (1500 f/p)
Lánctalp szélesség 560mm (XL) / 810mm (LGP)
Üzemi súly 17250 - 19300 kg
Választható üzemmódok Standard / Power / Economy
Tolólap fokozat visszajelzés széria

A K szériás lánctalpas dózerek a Shantui gyár legújabb generációs hidrosztatikus hajtásláncú buldózerei. Az új sorozat a korábbi, nagyon sikeres J széria minden előnyét felhasználva, de már TIER 4 final / EU Stage IV emissziójú motorokkal kerül forgalomba.

 

A legkorszerűbb választható munka-üzemmódokkal, és szériában tolólap-fokozat visszajelzéssel felszerelt Shantui DH16K XL (standard lánc) és LGP (szélesített lánc) dózerek célzott hatékonyságú munkavégzést garantálnak, alacsonyabb üzemanyagfogyasztás mellett.

 

A Shantui K szériás buldózerei egyaránt alkalmasak tájrendezési, bánya feltárási, szeméttelepi, kommunális és egyéb célokra, ahol a dózer a megfelelő gép a humusz, termőföld, hulladék, iszap, stb. terítésére, rendezésére, a felület dőlésszögének kialakítására

Kérjük írjon nekünk, bármilyen kérése, kérdése merült fel
Érdeklődés jellege

Bemutatkozik az Eurotrade Gépkereskedelmi Divízió

Az Eurotrade Kft. a haszonjárművek piacán szerzett 25 éves kereskedelmi tapasztalatára és az építőipar valamint a kommunális szektor cégeivel kialakított kiváló üzleti kapcsolatra alapozva 2016-ban új üzletága indított.

A gépkereskedelmi divízió az Eurotrade-nél megszokott kiváló minőségű ügyfélkiszolgálással, szakértelemmel, gyors, pontos vevőközpontú hozzáállással várja eddigi és leendő vásárlóink érdeklődését.

Termékkörünkben már az induláskor megtalálhatók: homlokrakodók, teleszkópos és mini rakodógépek, valamint az igen kedvező ár-érték arányú SZM homlokrakodók és derékcsuklós-teleszkópos rakodók. Ezeken kívül egyéb földmunkagépek, buldózerek, törőgépek, pofástörő kanalak, mobil dobrosták, és adapterek. Hidraulikus bontókalapácsok, szorter kanalak, hegybontók

Kommunális szolgáltatóknak, önkormányzatoknak ajánljuk figyelmébe faaprítóinkat, újrahasznosításhoz lassú fordulatú shereddereinket, az úttisztítás és karbantartás gépeit, hótolókat, sószórókat, fűnyíró adaptereket.